twpig 2010-7-7 10:35:13 AM
小波食jojo's~
wanwahpenny 2010-7-7 02:32:02 PM
我泡泡食jojo~
佢好快就清曬~
devil77 2010-7-7 03:34:33 PM
APD 佢哋至愛
ping_1312 2010-7-21 11:15:04 PM
oxbow囉.
好小碎-_-
yuenhan 2010-8-6 11:07:22 AM
oxbox
D人話佢一路食緊依隻草
Pamela_peony 2010-8-6 01:31:32 PM
oxbow ge T草, apd ge A草!
個時醫生介紹oxbow, 但考慮緊完左呢箱轉 momi or jojo
katy-3- 2010-8-20 05:50:08 PM
吃緊Q兔草:078:
siuhiuhiuhiu 2010-9-7 01:45:35 PM
普京食果隻, 我好似唔見E 到有, 不過post 過上蒞, d 人都話ok 架隻草
原因係烏龜都可以一齊食^_^
栗子囡囡 2010-9-18 12:04:00 AM
我家栗子只愛Jojo's,試過oxbow同momi都麻麻地...
sakixxshum 2010-12-30 10:05:46 AM
我就係比momi+oxbow+momi溝比佢地食
因為自從咁樣之後
佢地d嗯嗯大粒左又金左
連個醫生都話咁樣做一黎可以令到佢地五會揀飲雜食
二黎的確健康左
不過momi    溝oxbow最多
sakixxshum 2010-12-30 10:06:56 AM
係momi   oxbow apd一齊溝埋至岩
Darling:o) 2010-12-30 11:54:52 AM
jojo's草#^9_003^#
小小夕 2011-2-14 08:47:50 PM
之前食jojo  ..  無貨  變食oxbow    (我今次買個包 d草好老仲好枯,,,   唉:013: )
Keewee)) 2011-3-7 12:28:48 PM
如果, 細包 約1磅的 和 一箱, 分別邊個牌子比較便宜抵食 ??
ching` 2011-3-7 06:00:53 PM
本來係食開 oxbow~ 不過有一排我果面冇得買.芝麻又食得好快..加上兔友話momi比較平d(好似..我唔知係咪:p 因為個份量唔一樣 )
所以就轉左momi 喇~ 最好就係芝麻都唔挑食 :p
我比咩佢都食..不過除左一隻..
我唔記得係咩排子..係長條型ge個袋...深綠色ge~
..個店員話係e生都推介ge..
但芝麻唔係好食lor...我拎起泥..覺得....好好好好硬....

快速發帖