mioggi 原來做緊一個promote,
拎舊既粉底系列既化妝品就可以以$100換購 Mioggi bb cream (唔係3D個隻)。

由即日起至2009年7月25日,
將其他牌子的粉底或BB Cream 交到MIOGGI專門店 / 美妍專櫃,
$100換購全城最好的MIOGGI Magic BB Cream一支。

粉底種類包括: 10g 以上的Panstick, Powder Cake, 2 Way Cake 及
20g 以上的 Cream foundation, Makeup base, Liquid foundation, Loose Powder, BB Cream
(唯不包括試用裝, 旅行裝及補充裝)

如果大家有D就快过期或唔啱用既都可以考慮一下。

------

呢枝 BB 想試左好耐 ga la, 但成$250咁貴又唔捨得買,
而家可以用唔啱用既去換購真係好吸引我.
cordero 2009-7-2 10:03:45 PM
正呀~我又換~係咪間間都得架
拎10元店d粉底液咪抵晒lor

lingyan 2009-7-2 10:06:36 PM
mioggi 專門店都得~
cordero 2009-7-2 10:16:30 PM
就黎用晒得唔得呀/3\....原來10g/20g以上...不過用得7788:050:
smallsuishan 2009-7-2 10:19:18 PM
原帖由 cordero 於 2009-7-2 10:03 PM 發表
正呀~我又換~係咪間間都得架
拎10元店d粉底液咪抵晒lor

哈哈 你又岩wo!!!!
搵人試試先 得既一齊去換
cordero 2009-7-2 10:21:53 PM
我無時間la...要快d去換........
小米 2009-7-3 12:44:09 AM
Mioggi bb cream 好唔好用 ka??

不過我好衰ka... 舊野唔捨得掉~~
出新野又想試 ><

不過買支 cheap 野加 $100 換都抵喎^^"
lingyan 2009-7-3 01:35:37 AM
mioggi 呢隻我見到幾多人都讚,之前我都諗緊買 mioggi 好定係 skin 79好,
而家見到有優惠梗係 mioggi 啦 XD

我見到有人話去十蚊店買一枝之後拎去換都OK,
亦都有人話用吉盒都OK~
smallsuishan 2009-7-3 07:00:20 AM
咁抵死... 真係要換下先得
kwaikwai 2009-7-3 11:34:01 AM
如果10蚊店o個d都換得既又唔怕換呀~~ #^60^#
Cwk 2009-7-3 01:54:13 PM
一樽個種濕粉得唔得? 樽野幾十蚊架咋...咁平換唔換得...
我唔係好識分化妝品 ~.~
佢隻bb cream有無分色? 點分?
lingyan 2009-7-3 03:21:28 PM
得丫,foundation個d只要有20g以上都得~

佢隻bb cream得一種色,好多人都讚好推夠薄,
之前我有去mioggi買洗面粉個陣佢都話有優惠價180蚊俾我買枝bb,
但而家100蚊就有,真係抵  XD
cordero 2009-7-3 05:27:24 PM
我今日拎左OSLEE防曬粉個吉盒換左LA~~~!!!!YEAH!!!
lingyan 2009-7-3 11:51:47 PM
我都換左la~~~~~~~~

之前係話一人可以換3枝ga,但佢話個promote完左,換得一枝咋~~
我仲想換多枝 ga ma~
小米 2009-7-6 05:12:55 AM
下... 唔係話到七月廿五咩??

快速發帖