今年買左兔協個日歷...
一心諗住2010都放didi 入去....
之前都仲一直check住出post未....
最近忙過頭...好耐冇上...
點知頭先心血來潮上去睇睇....
誰不知......已經冇左啦...................#^56^#

又要等2011年啦.....#^3_002^#

對唔住阿仔....下年我會快手d...
放你個靚仔樣上去...

光之天使)) 2009-7-3 12:53:04 AM
唔緊要~

我有收到個e-mail呀...仲係度考慮緊既時候~
已經滿左lu~哈哈~
出年一齊搶啦^^:073:
elvisli 2009-7-3 02:26:13 AM
出年有錢鬆的話我一定會買起個封面:052:
kwaikwai 2009-7-3 11:20:32 AM
2011年一定要搶灘成功!!!! #^64^#
rock_his 2009-7-3 11:22:20 AM
Yes ! 搶灘,搶灘 2011
cordero 2009-7-3 06:11:05 PM
如果俾多錢得唔得架??
再唔係我地自己夾錢印-3-
elyse)) 2009-7-3 06:27:41 PM
haha~當我諗緊個陣,已經爆左。
我都要等2011年....

2011年一定要搶灘成功...kekeke:037:
FATO_W 2009-7-3 07:06:04 PM
你地好有鬥志
我實唔夠爭啦 #^75^#
kwaikwai 2009-7-4 01:14:35 AM
唔知呢~~~要爭過先知鹿死誰手~~~~#^64^#

個個諗諗下已經滿左啦........
睇黎而家要開始諗定要咩版~~~ #^59^#
光之天使)) 2009-7-4 01:17:17 AM
原帖由 kwaikwai 於 2009-7-4 01:14 AM 發表
唔知呢~~~要爭過先知鹿死誰手~~~~#^64^#

個個諗諗下已經滿左啦........
睇黎而家要開始諗定要咩版~~~ #^59^#

無錯~!

其實我果陣唔係諗要咩版...
係因為長期窮神上身,所以...
但係後來計下..其實條數差唔多...百三定百二蚊..
佢出左又會送一半...本來都六十...其實都只係一倍...

所以出年要快手~今年大家要影定d靚相呀
kwaikwai 2009-7-4 01:42:26 AM
咩叫"出左又會送一半"
即係我地買左一版佢會送一本比我地??
光之天使)) 2009-7-4 02:07:37 AM
係呀~佢會送返一本架~
所以其實條數計落都抵架~
勞仔 2009-7-4 10:24:43 AM
不如自己整一本啦^^:031:
kwaikwai 2009-7-4 11:26:13 AM
原帖由 光之天使 於 2009-7-4 02:07 AM 發表
係呀~佢會送返一本架~
所以其實條數計落都抵架~

咁又真係抵喎~~~
普通版都唔過100蚊~ #^49^#

原帖由 勞仔 於 2009-7-4 10:24 AM 發表
不如自己整一本啦^^:031:

其實我都有諗過~~~不過見到其他兔地開心d嘛~haha
一係請大家post自己d寶貝~~我地整返本mini-house獨家~ #^67^#
勞仔 2009-7-4 02:01:12 PM
其實我都有諗過~~~不過見到其他兔地開心d嘛~haha
一係請大家post自己d寶貝~~我地整返本mini-house獨家~ #^67^# [/quote]

呢個提議好好丫,而且整月歷都唔係好貴(其實可以好簡單用"非常好色"整),只係執d圖無咁靚~紙質就普通A4紙:019:

快速發帖