我覺得阿布D牙仔好白呀!因為我細個果時養過龍貓,佢D牙黃到爆 -_-"

我發覺阿布有一樣野好搞笑,唔知大家既兔兔有冇試過咁既情況?!

話說今日既下午(大約布布既睡眠時候)佢係我房涼冷氣,眼仔矇矇咁
但係又唔肯訓啵∼咁我咪趴係床,扮好眼訓,合埋眼訓∼跟住佢又學我好似眼皮好重
慢慢中下中下合埋眼,係度釣魚咁!佢之前都試過咖喇∼佢係咪唔願訓呀?!
定係佢仲未完全信任我,SO唔想係我面前訓呀??

Miyako)) 2009-7-3 07:26:36 PM
真係幾白bor,可以做潔白牙齒兔星:031:
cordero 2009-7-3 07:37:39 PM
珍珍d仔無咁白...仲成日有草碎痴牙tim....好鬼核突
wesky 2009-7-3 07:42:59 PM
又白又齊
kiki520u 2009-7-3 08:27:28 PM
原帖由 cordero 於 2009-7-3 07:37 PM 發表
珍珍d仔無咁白...仲成日有草碎痴牙tim....好鬼核突

HAHA∼珍珍好可愛呀!如果我都有得睇下就好喇∼
小米 2009-7-4 12:07:40 AM
布媽好衰..搞到布布變"稍"牙妹#^13^#
Vinkivan 2009-7-4 12:35:26 AM
布布啲牙仔真係好白白淨喎~!!
tracy)) 2009-7-4 01:03:46 AM
d牙真係好白好靚wor~~~
vice0926 2009-7-4 01:12:52 AM
EEEEEEE!
有一排靚靚牙齒#^9_003^#
尤尤 2009-7-4 06:57:10 PM
布布D牙仔真係好白....
又白又齊...#^9_003^#
elyse)) 2009-7-4 07:45:50 PM
係wor...果然係好白,仲要個嘴仔紅紅地....
好得意牙
kiki520u 2009-7-5 04:18:33 PM
大家D兔兔D牙..係咪都係咁KA??#^60^#
kiki520u 2009-7-5 05:30:12 PM
HAHA∼真係好想睇下佢地D牙仔痴住D草碎∼好好笑!!#^64^#
Be_Be_1989 2009-7-5 06:55:25 PM
布布乖到咁樣都唔走佬,兩位大少快D學下布布la~:044:
kiki520u 2009-7-5 07:11:33 PM
原帖由 Be_Be_1989 於 2009-7-5 06:55 PM 發表
布布乖到咁樣都唔走佬,兩位大少快D學下布布la~:044:

係呀,阿布每次見到相機都會定格∼-V-"好搞笑∼都唔知佢係咪真係識停低俾人映既?!#^51^#

快速發帖