我想買個欄俾我隻鼠鼠
不過唔知o係邊度買同幾$$
我見佢成日訓
朝早同夜晚都訓
以前佢夜晚都會跑轉轆
可能熱o既關係
我想俾佢訓下'尊'地...涼D~~
snowtiff 2008-7-13 11:00:17 PM
原帖由 tth94 於 2008-7-13 08:23 PM 發表
佢有一歲零一月
都係好肥
我只係驚佢唔多旭
會有病    thx  =]

只要佢一切正常~
唔郁係唔會有病既~
不過如果你想佢郁多D既,買玩具有時都冇用~
哈哈~ 我見你頭像果隻鼠鼠都幾肥下~
同我以前隻波波有得FIGHT~
如果佢真係肥,又對玩具冇用既唯有你陪佢玩~
拎佢上手,比佢行~
以前我一路睇電視,鼠鼠就一路係我個身度行黎行去~
爬上爬落~ 有時爬到累就索性訓係我個肚肚度.... = ="
所以你多D陪佢啦~ 佢唔郁未必係有病既~
可能只係因為佢肥姐~ ^^
tth94 2008-7-14 09:57:37 AM
有時我抱得佢耐
佢就會不停咁all屎
可能佢仲未同我熟啦!:078:
不過有時佢會咬我D  衫!:052:  ^^
吃不到的蘋果 2008-7-14 11:16:45 PM
要是捉唯唯太久...牠不止會拉屎
還會把頰囊的食物吐呀吐的全吐出來= =
tth94 2008-7-15 11:03:10 AM
哈哈......有時肥B都會不停拉屎