我想買個欄俾我隻鼠鼠
不過唔知o係邊度買同幾$$
我見佢成日訓
朝早同夜晚都訓
以前佢夜晚都會跑轉轆
可能熱o既關係
我想俾佢訓下'尊'地...涼D~~
吃不到的蘋果 2008-7-12 09:03:29 PM
沒買散熱板嗎?會不會是病了啊@@||

你有放過牠出來嗎?

要是晚上你放牠出來都不願動的話~那可能有問題@@||

要是不想買....有個阿Q方法....在家的廚房找個不锈鋼碟給牠~XD

圍欄給倉鼠用的話....幾十蚊個的那種應該夠用@@

在某小寵店的網站看到賣40...不過不知道在它的門市賣~會不會貴點@@?

小寵店有售的~~你住哪區?

‵小瑩 :] 2008-7-12 09:08:42 PM
我之前買左個圍欄..$68蚊有9折!:033:
在x號兔買的!
甜品糕 2008-7-12 09:10:03 PM
邊間8號哦?? 荃灣果間有嗎????
吃不到的蘋果 2008-7-12 09:15:18 PM
我覺得在STATION買可能比較便宜@@
檸啡 2008-7-12 09:35:36 PM
我屋企就冇咁大地方俾佢地喇~~
人既物品都已經周圍都係~_~
hongboyee 2008-7-12 09:45:02 PM
Q 兔 $45 有 8 塊  :023:
吃不到的蘋果 2008-7-12 09:54:45 PM
咦~~那就要看看樓主住哪區了~^^
tth94 2008-7-12 10:47:27 PM
原帖由 吃不到的蘋果 於 2008-7-12 09:03 PM 發表
沒買散熱板嗎?會不會是病了啊@@||

你有放過牠出來嗎?

要是晚上你放牠出來都不願動的話~那可能有問題@@||

要是不想買....有個阿Q方法....在家的廚房找個不锈鋼碟給牠~XD

圍欄給倉鼠用的話....幾十蚊 ...

我有散熱板
不過他就是經常訓覺
我住葵芳~~
吃不到的蘋果 2008-7-12 10:54:37 PM
你附近有小寵店嗎@@?
‵小瑩 :] 2008-7-12 11:26:44 PM
隻圍欄唔係成日有貨@@
要撞岩先有得買XD
tth94 2008-7-12 11:45:07 PM
有Q pet
不過如果有的話去邊都冇所謂!
吃不到的蘋果 2008-7-13 01:50:15 AM
Q店的店員質素參差...

若我住葵芳,,,,我寧願落荃灣買= =+
snowtiff 2008-7-13 05:46:02 PM
原帖由 tth94 於 2008-7-12 08:50 PM 發表
我想買個欄俾我隻鼠鼠
不過唔知o係邊度買同幾$$
我見佢成日訓
朝早同夜晚都訓
以前佢夜晚都會跑轉轆
可能熱o既關係
我想俾佢訓下'尊'地...涼D~~

你隻鼠鼠幾大呀?我以前隻銀狐仔都係咁~ 哈哈~ 佢冇病,廿個健康,只係肥同懶~
唔洗咁擔心~
而如果佢係已經小小老,又懶既話,其實你買咩比佢都冇用... = =" 我以前就係咁既CASE~
連佢以前最鐘意玩既自由波,即係倉鼠球,入到去行幾行都企係度訓.... @@"
問過PET SHOP D人~
佢地話佢好健康,只係懶JEI~ 所以唔洗擔心,有得佢~
因為老人家黎嫁喇,比佢舒舒服服咁養老~ 唔好迫佢跑WOR,佢會唔高興的~ 哈哈哈哈~ ^^
tth94 2008-7-13 08:23:27 PM
佢有一歲零一月
都係好肥
我只係驚佢唔多旭
會有病    thx  =]

快速發帖