好耐冇出post la,但今日係大日子,就出個post 同大家一齊開心下la!

今日我家包包出去草地玩la!

好難先等到一個咁既日子,上一次包包出街玩已經係上年3月既事:056: 同包包去草地,好麻煩:050:

好難得之前5日都猛太陽,晒晒草地,如果之前有一日落雨,就唔駛出街lu,一落雨d 蛇蟲鼠蟻出晒黎,點放心比包包去bor :043:

今日又陰陰地天,冇猛太陽,溫度又得17-23度,今日唔去幾時去?!:055:

包包起初仲唔係幾敢郁,等左大約3-4分鐘先起步跑:059:

佢半個鐘頭內跳左4次兔仔舞丫! :073:

凌空! yeah!!

包包與草地~

我見佢玩到'支力',訓晒地咁,所以就捉佢入出街籠,點知一入籠就dum 晒死,擺明唔想番屋企,但已經有d 夜,真係要番屋企la

番到屋企個衰仔好明顯嬲,搵個pat 得住我,叫極都唔應:077:

LING)) 2009-7-7 03:29:13 AM
好開心咁喔:053:
我就5可以帶我隻kingking出去啦.....阿媽5比:050:
佢話5想比隻kingking知個世界咁大.....係kingking心中,世界就係得我home咁大-口-'
elvisli 2009-7-7 03:58:04 AM
塊草地洗唔洗咁靚呀...
Colleen 2009-7-7 04:06:56 AM
原帖由 elvisli 於 2009-7-7 03:58 AM 發表
塊草地洗唔洗咁靚呀...

係丫,好靚ga,所以遠少少都去lor,今日好靜,得d 樹葉比風吹到沙沙聲,咁包包玩得冇咁大壓力,盡慶d ma~
Be_Be_1989 2009-7-7 04:19:11 AM
邊到呢架:040: :040:
elvisli 2009-7-7 04:59:38 AM
原帖由 Be_Be_1989 於 2009-7-7 04:19 AM 發表
邊到呢架:040: :040:

法國:056:
blueca25 2009-7-7 06:54:30 AM
咁大個草地比佢跑真係開心呀:053:

但唔怕佢跑到唔知去咗邊架咩??
cordero 2009-7-7 07:04:50 AM
包包~咁耐無見仲係咁靚仔>////<
上多d黎la....我係你粉絲黎架....
小糖^^ 2009-7-7 10:04:14 AM
勞仔 2009-7-7 11:15:31 AM
睇到兔仔舞真係好開心嫁:030:
wesky 2009-7-7 11:19:29 AM
原帖由 小糖^^ 於 2009-7-7 10:04 AM 發表
我其實都好想帶豆釘去草地度玩(我家附近有好大片既草地),但怕會有虱……可唔可以用竉物店賣既除虱藥﹖←or 有咩好介紹﹖唔想次次帶完佢出街都要見醫生。:054:

你睇過一次, 跟住自己買revolution"跟舊份量"滴就得
karen195 2009-7-7 11:25:11 AM
法國真係好大好靚~~
包包真係玩得好開心~~羨慕死人LA~
Goody09 2009-7-7 11:55:36 AM
原帖由 wesky 於 2009-7-7 11:19 AM 發表

你睇過一次, 跟住自己買revolution"跟舊份量"滴就得

請問D"revolution"係未係獸醫都買?定係寵物店買?
光之天使)) 2009-7-7 12:57:37 PM
revolution係獸醫到有賣~寵物店一般都無~
買既時候記得買返醫生叫果隻~兔兔唔係隻隻殺蚤藥都用得~
睇一次醫生先好自己買黎用~

包包~好耐無見喇~
眼仔好大@@~
佢跑得咁自由開心,不過包包媽會唔會驚捉佢唔返/唔見左?
kiki520u 2009-7-7 01:24:29 PM
好開心呀包包!香港我諗都難D揾到咁靚既草地............
不過我屋企樓下個草地都會見到有人放兔∼
但我怕有殺蟲劑果D噴左∼同埋阿布好似都唔鍾意出街咁.......
我又怕捉佢唔住............ 仲有超多狗 #^50^#

快速發帖