岩岩我見我個女瞓係度ALL尿, 係咪佢有咩病, 定係佢懶呢?
光之天使)) 2009-7-7 08:44:37 PM
下!?咁懶?
係咪岩岩做完d咩手術呀?
佢本身識唔識用廁所?
wesky 2009-7-7 08:46:51 PM
波波淨係試過  絕育後就地解決左一次
可能痛到唔想郁
otistou 2009-7-7 08:47:47 PM
=0=唔通仲懶過我果隻@@
tiff0814 2009-7-7 08:47:55 PM
原帖由 光之天使 於 2009-7-7 08:44 PM 發表
下!?咁懶?
係咪岩岩做完d咩手術呀?
佢本身識唔識用廁所?

佢不嬲都識去廁所架
又唔係岩岩做完手術...
不過我眼白白真係睇住佢ALL尿同屎呀...
佢懶都好D, 我最怕係佢有D咩事呀
tiff0814 2009-7-7 08:56:49 PM
原帖由 otistou 於 2009-7-7 08:47 PM 發表
=0=唔通仲懶過我果隻@@

你個女都試過?
如果係, 呢兩姊妹真係...
光之天使)) 2009-7-7 09:24:58 PM
會唔會係腳仔有問題呀?
佢呢排有無咩唔妥?
好少見兔兔訓係度大小便架wor
tiff0814 2009-7-7 09:31:42 PM
腳仔。。。無咩問題呀。。。
呢排又無咩特別唔妥喎。。。:056:
Colleen 2009-7-7 10:31:39 PM
我家muffin 我淨係見過佢訓係度all 一次咁大把,,,,,,

佢果次係係草地玩得tired ,訓底休息就shu la,果次我諗佢太'支力',費事郁
tiff0814 2009-7-7 10:56:42 PM
原帖由 Colleen 於 2009-7-7 10:31 PM 發表
我家muffin 我淨係見過佢訓係度all 一次咁大把,,,,,,

佢果次係係草地玩得tired ,訓底休息就shu la,果次我諗佢太'支力',費事郁

唉...我估我個女都係懶架啦
otistou 2009-7-7 10:59:21 PM
原帖由 tiff0814 於 2009-7-7 08:56 PM 發表

你個女都試過?
如果係, 呢兩姊妹真係...

咁又未試過=v=
hellokidi 2009-7-7 11:37:41 PM
HAHA~我諗佢地係懶姐~
我兩隻兔仔佢地好friend, 會疊住訓
而上面戈隻會因為太懶而唔跑返入籠去..
就咁賴左落下面戈隻到=_="
下面戈隻又好愛乾淨
就起身自己lam
鄧佢好慘ar~~~有呢d朋友, 真係好陰功:041:
Jessie)) 2009-7-7 11:43:51 PM
因為兔兔知道有兔奴服侍, 所以懶下都冇所謂:053:
tracy)) 2009-7-8 12:05:09 AM
咁又真係無試過wor,四圍去就成日都係,如果俾我見到佢訓响度疴,我諗我實發癲:011:
chocolate301 2009-7-8 12:07:28 AM
拖肥又冇試過呀~
訓o係度食草草就有~~

快速發帖