大家有冇去兔協的義賣網#^72^#
我睇到好多野想買a#^77^#

佢地d袋好靚~有好多文具,重有兩間兔屋

睇中好多野~~係時候要幫銀包減肥了#^73^#

如果唔可以放link出來,請通知我會取消佢#^69^#

詳情請到兔協網站
http://www.hkrabbit.org/index.html

小糖^^ 2009-7-8 09:54:50 AM
ronniecheung 2009-7-8 10:45:45 AM
兔屋好靚呀, 但一想到會在短時間內被兔兔 "碎屍萬段", 就覺得好貴了...
`Shusonbaby||' 2009-7-8 10:46:58 AM
好鐘意佢地d袋啊^^
ping.tat 2009-7-8 11:03:44 AM
係啦~兔屋要$320都吾知買唔買好#^73^#

諗下我如果要買,米要買3間#^68^#
都係唔買好D
小糖^^ 2009-7-8 11:09:34 AM
wm20472 2009-7-8 01:53:10 PM
$320.....只需3分鐘就化成碎片
其實, 有無d紙箱賣呢? 要無添加、無染色、兔兔食左都唔驚
vice0926 2009-7-8 01:53:49 PM
嘩....果間屋就咁就要三百二??!?!!#^71^#
wesky 2009-7-8 02:03:42 PM
真的有點貴...
用屋企個草箱砌個得唔得 =0=
BB囡 2009-7-8 02:37:07 PM
好多野我都想要呀
上次我都買左d簿同筆
又要破費啦
vice0926 2009-7-8 02:46:00 PM
原帖由 wesky 於 8-7-2009 02:03 PM 發表
真的有點貴...
用屋企個草箱砌個得唔得 =0=

咪係囉..
自己整隨時仲靚#^31^#

唔知呢個價值三百二ge紙皮箱d紙皮係咪特別好味特別好咬ga呢~#^36^#
勞仔 2009-7-8 03:12:49 PM
點解有d係喵喵嘅~唔係兔仔嘅?:037:
cordero 2009-7-9 06:53:28 AM
我對果兩本書最大興趣
Vinkivan 2009-7-10 12:34:31 PM
點解公仔冇兔兔嘅??????

快速發帖