***更新-7/13 01:09pm
星期六已經順利交收完啦~
依家講番星期三既拎書時間同地點
7月15日 星期三
晚上8:30-9:00 旺角***

如能於當天交收, 請講低大約幾點左右, 因為當天我只會拎已確認能交收的數量出去..
thanks all
------------------------------------------------------------------------------------------
我會係星期5/星期6拎書...
依家準備約大家交收既時間同地點..
但請大家先留低聯絡方法, 常用email,(請pm我留低電話, thanks)
請各位講低會係邊日交收
如果唔方便係呢到開post留低既話
可以email俾我: [email protected]
請各位係標題寫明: mini house forum訂書
記住係email 入面講番自己既 ID名呀~

請大家交收時帶定散紙, 每本$65 因為我未必有咁多散紙找番俾大家
同埋記住自己帶袋裝書呀, 因為書店個邊無俾袋我的..
希望係今個星期可以收齊大家既聯絡方法...

依家大約暫定拎書既日期為: 7月11日 星期六
下午5:15pm-6:00pm 油麻地 地鐵站(因為怕旺角站太多人, 難搵到)

第2個日期暫定於: 7月15日 星期三
晚上8:30-9:00 旺角/油麻地 地鐵站, 睇情況會再通知

另外如果大家住得比較遠d, 又或者唔方便出黎交收, 可以請附近/相熟既兔友待為附款及交收...
如果需要指定去某地點交收的話, 可能需要收回車馬費..
(希望大家盡量遷就一下)
希望大家明白..thanks

**日子可能會更所作更改!**

已經訂書既朋友如下:
wesky        done
光之天使      done
lingyan      待覆
小米          已約日子
smallsuishan  done
d.a.i         done
nga_yi        未聯絡到
hamster1013   done
panda         done
wm20472      (星期三)
moony
更新by 7月13日 01.09pm

如於7月27日前仍未收到聯絡通知的話, 名額將會當作後補名單...
請大家見諒, 謝謝。

lingyan 2009-7-9 03:26:06 PM
為保障私隱,除了電郵地址可於本區張貼外,
電話、住所地址等等 不能張貼於本討論區,敬請留意。謝謝。
BB囡 2009-7-9 03:44:31 PM
你好有心呀,,,幫咁多人買書
bonedog 2009-7-9 03:50:19 PM
原帖由 lingyan 於 2009-7-9 03:26 PM 發表
為保障私隱,除了電郵地址可於本區張貼外,
電話、住所地址等等 不能張貼於本討論區,敬請留意。謝謝。

哎呀, 如果係咁..唔好意思..
大家可以改為pm我留電話,
bonedog 2009-7-9 03:54:09 PM
原帖由 BB囡 於 2009-7-9 03:44 PM 發表
你好有心呀,,,幫咁多人買書

因為見書店有折, 又好似幾有用咁..所以幫兔友訂埋lor
千千 2009-7-9 04:13:02 PM
千千  都 想 要 本 =w="
可唔 可以   幫 我 再 訂 牙??
Goody09 2009-7-9 04:27:59 PM
本書點樣架...有無得睇下個Cover
bonedog 2009-7-9 04:36:23 PM
原帖由 千千 於 2009-7-9 04:13 PM 發表
千千  都 想 要 本 =w="
可唔 可以   幫 我 再 訂 牙??

因為我都未知道之後會唔會再訂, 到時再睇下人數點樣再決定...
如果再訂既我會再開post架:001:

因為都唔係得你一個問我啦..
bonedog 2009-7-9 04:38:49 PM
原帖由 Goody09 於 2009-7-9 04:27 PM 發表
本書點樣架...有無得睇下個Cover

http://mini-house.info/viewthrea ... p;extra=&page=1
都係呢個forum既兔友介紹我先至問下書店有無得訂咋

你睇番呢條link就知啦:054:
ronniecheung 2009-7-9 04:54:36 PM
如果再訂我都想要一本呀!
bonedog 2009-7-9 04:56:32 PM
原帖由 ronniecheung 於 2009-7-9 04:54 PM 發表
如果再訂我都想要一本呀!

放心.. 到時我再開post, 睇黎再訂既機會都幾大...:056:
到時我會放個期長d架啦:054:
不過依家大前提係等呢批訂左既兔友拎左書先..
小米 2009-7-9 06:55:00 PM
請問郵寄的話, 幾錢郵資呢?
bonedog 2009-7-9 06:56:54 PM
原帖由 小米 於 2009-7-9 06:55 PM 發表
請問郵寄的話, 幾錢郵資呢?

郵費我未答到你住..
因為手頭上未有書, 要磅一磅再問問郵局..
但你怕唔怕寄失呀﹖:056:
呢過可能要星期六/星期一先答到你
因為我以前上網訂書又係寄失過拎唔番:050:
wm20472 2009-7-9 09:30:20 PM
因為我要晚上8:00才收工
我要第2個日期: 7月15日 星期三
晚上9:00 旺角地鐵站
我已經PM兔爸的聯絡電話給你

若郵費唔貴 (連掛號唔over ~$20), 我都OK

hamster1013 2009-7-9 09:47:20 PM
我近排都喺嗰頭返學,
但係我放6:15pm,
請問第2個交收日期: 7月15日
可唔可以早d架?

快速發帖