岩岩係兔協個blog...
佢地有新貨返....
就係之前lucky媽話係網上睇到既一個兔兔布袋....
我見有好多兔友都有興趣....
係兔協買只係$100...
比起係網上買較平...
又可以幫到兔兔...

唔知大家有冇興趣買一個呢??

(藍色)

(白色)

(粉藍色)

(黃色)
Panda)) 2009-7-9 09:25:53 PM
我已經係yahoo買左lu~~$190兩個~~
不過如果係兔協買~~可以幫到兔兔既~~我又覺得ok wor~~#^27^#

尤尤 2009-7-9 09:28:44 PM
原帖由 Panda 於 2009-7-9 09:25 PM 發表
我已經係yahoo買左lu~~$190兩個呀~~
不過如果係兔協買~~可以幫到兔兔~~我又覺得ok wor~~#^27^#oo

我之前見到120蚊個....
咁又係....
可以幫到兔兔...

係咪買2個平d??
lingyan 2009-7-9 09:43:47 PM
想買,但係見到呢個袋都有.....假 = =||||
就無買到lu~

如果兔協真係有,或者星期日上兔協睇睇~

原來一個星期後先有貨拎....睇黎唔多o岩我呢d比較心急既人…

smallsuishan 2009-7-9 10:05:56 PM
咁抵 買個粗用都好wo~~~:031:
cordero 2009-7-9 10:38:52 PM
我好想要呀...可惜我買唔到....><
Panda)) 2009-7-10 12:17:35 AM
原帖由 lingyan 於 2009-7-9 09:43 PM 發表
想買,但係見到呢個袋都有.....假 = =||||
就無買到lu~

如果兔協真係有,或者星期日上兔協睇睇~

原來一個星期後先有貨拎....睇黎唔多o岩我呢d比較心急既人…

其實呢個袋點分真假嫁??
呢個本身又係咩brand?#^33^#
lingyan 2009-7-10 01:26:35 AM
之前你咪post過出黎既,我都幾鐘意,上yahoo搵過呢個袋,
但d price 好飄忽,有d貴到300幾,有d平到99蚊~

跟住有兔友話係千色到見過,話印象中袋後面無拉鍊,
之後我見到有個seller有貼張日本雜誌相,
張相到影到個袋後面都係無拉鍊~

http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-99bc57ea8022b5c4c2b7d0e377f2e1b3.jhtml?cm_cat=0

nievedith 2009-7-10 01:31:14 AM
估唔到兔兔袋都會有假, 仲咁海鮮價TIM #^15^#
DODO 2009-7-10 02:00:43 AM
我都係yahoo搵過呢個袋,但係要$300幾#^73^#
最後放棄左#^74^#
而家兔協有$100就抵到爛#^72^#
firen_freeze)) 2009-7-10 12:45:39 PM
原帖由 cordero 於 2009-7-9 10:38 PM 發表
我好想要呀...可惜我買唔到....>

我都係.....人仲O係廣州
Panda)) 2009-7-10 01:37:30 PM
早知check清楚先= ="
不過我諗唔係太多人見過真掛...

快速發帖