衰仔包~肥嘟
有日起身見佢訓係度
叫佢都無反應,心想無可能.
叫多幾次,佢先望你一下,真係俾佢嚇死
睇見佢個衰樣,都唔知好嬲定好笑
#^68^#

光之天使)) 2009-7-11 12:44:18 PM
哈哈~訓得太舒服喇~~
好多時真係比佢地嚇死...:013:
ping.tat 2009-7-11 12:45:36 PM
係a~個日真係俾佢嚇死.,,叫佢都唔應個下先衰#^20^#
ka@+ 2009-7-11 01:28:56 PM
波波成日都瞓到咁又唔應我..
見佢肚仔啲毛毛仲郁緊先冇咁驚咋#^65^#
otistou 2009-7-11 01:46:43 PM
我果隻多數訓一兩分鐘就起身..點解ge><
ping.tat 2009-7-11 02:59:57 PM
係la~果日我都係見佢肚郁郁下先知無事
立即拿相機影底,影完叫左佢,佢先望一望我#^47^#
lingyan 2009-7-11 06:18:21 PM
我個隻都係咁,叫佢都無反應,最後要撞籠先識起身 /_\
尤尤 2009-7-11 10:25:15 PM
真係訓得好淋喎....
比我實嚇死....#^64^#
小米 2009-7-12 12:16:05 AM
係 LA~~   佢地舒服時....
阿媽心血少 D 都唔得
ka@+ 2009-7-13 07:04:35 PM
佢地就真係舒服得過..
難為我地要驚餐懵#^51^#
cordero 2009-7-13 07:57:25 PM
俾你個topic嚇死....訓到咁...兔地真幸福
珊迪小姐 2009-7-13 07:59:34 PM
甘好訓!!??? #^64^#

快速發帖