話說....前幾日見到有兔友買左部冷風機..真係令我既羨慕又想要..
仲係咪同MIMI媽傾邊度有得買#^49^#
終於俾我搵到了!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#^79^#
$100有就~

造型可愛!風夠大~不過嘈左DD..

企鵝頭..下面有個身~不過俾我拎左去入水

見唔見到好可愛>3<

小吉涼到變左PA地兔..

我12點到4點開俾佢
之後就開風扇.晚上開冷氣^^
輪流休息~~

smallsuishan 2009-7-15 01:22:40 AM
咁有型.. 100蚊
點用架???
喵女)) 2009-7-15 01:26:55 AM
加水落企鵝身放入雪櫃~等待結冰..
之後放好企鵝頭..利用冰散出的凍空氣喔-3-企鵝頭內有幾個扇葉~
一開好大風
smallsuishan 2009-7-15 01:33:36 AM
哈哈 用到幾耐??
係邊度有 等我去睇下先~~
喵女)) 2009-7-15 01:35:10 AM
我BID的...我打算每日中午到下午開俾佢咖~未知可以同幾耐~
Miyako)) 2009-7-15 01:36:12 AM
好似好好>v<我又想要,係邊買嫁?我成日都怕蕃薯個個唔夠涼,我一見佢中槍訓我就好鬼驚>.<
喵女)) 2009-7-15 01:37:58 AM
我BID咖咋-3-我唔知買家係邊BUY的..
但係一定日本野..#^64^#
Miyako)) 2009-7-15 01:40:18 AM
原帖由 喵女 於 2009-7-15 01:37 AM 發表

我又買一部>v<我係返工留下見到一部風x都幾好,我男朋友有一部話好涼,搞到我又想買>v<
Vinkivan 2009-7-15 01:43:07 AM
原帖由 喵女 於 2009-7-15 01:37 發表

你喺邊度bid咖??? 有冇link呢????
smallsuishan 2009-7-15 01:43:25 AM
哈哈 你幫我地問 個賣家仲有冇幾部囉~~
唔該你丫~~
喵女)) 2009-7-15 01:43:35 AM
如果只用風扇OR風機...我怕會著火..
SO我先用3樣唔同的俾小吉用..安全D.
.咩名牌子話到明開幾耐安全的..我都驚..咩都唔理了~
安全第一的..
喵女)) 2009-7-15 01:44:56 AM
原帖由 波子 於 2009-7-15 01:43 AM 發表

你喺邊度bid咖??? 有冇link呢????

E度PO出黎會唔會冇咁好..-3-
喵女)) 2009-7-15 01:45:33 AM
原帖由 smallsuishan 於 2009-7-15 01:43 AM 發表
哈哈 你幫我地問 個賣家仲有冇幾部囉~~
唔該你丫~~

SD SMS問下先#^54^#
大富翁 2009-7-15 02:54:16 AM
我都有一部呀....
同企鵝仔呢部差唔多...
但係我唔係成個雪..係下面放冰加水..但係我會冰種加水...
真係幾好用
http://hk.myblog.yahoo.com/tokayu1990/article?mid=1255
cordero 2009-7-15 09:34:49 AM
好得意呀~~~~~係插電定乾電架

快速發帖