我覺得momi d 味冇ne咁香-__-
ne 聞到我都想食..
但係momi d 味又唔濃又冇咁香..
有冇人覺得係咁..
cordero 2009-7-15 09:51:58 PM
兩隻草感覺完全一樣...
想請問樓主係唔係收左ne廣告錢?點解我見你成日出post講ne呢?
otistou 2009-7-15 11:18:22 PM
原帖由 cordero 於 2009-7-15 09:51 PM 發表
兩隻草感覺完全一樣...
想請問樓主係唔係收左ne廣告錢?點解我見你成日出post講ne呢?

你咁講我ga = =
我真係咁覺得呀ma..
ne d味香口d 咁..真係同momi  有唔同..唔可以話一樣=3=
(我指佢地d 味)
katatata 2009-7-16 01:54:21 AM
其實草質方面~唔係指係我= ="我媽媽(佢都有養龍貓+兔)
佢都話ne好過momi~因為我同佢夾份~一齊訂草~
oxbow,apd,ne,momi我都試過~好既~當然apd~
因為apd既話~我無一隻會揀草食~
oxbow我就唔講啦~但我試過1次咁多~
之後ne同momi~雖然同1個生產商~
但草質分得出~2隻好大分別的~而我家同我媽家既寶貝~
唔知點解都偏愛ne多d~只少揀草食...都少左~

@_@ 但依d都係我個人意見唧~我家寶貝既偏愛///
BB囡 2009-7-16 09:55:36 AM
NE我又唔知呀
但bb囡食開momi..我又覺得佢好香wor~~
因為一開momi,bb囡好遠都嗅到
連我同多爸都覺得正
小米 2009-7-16 10:10:38 AM
bb 囡食開momi既 1st 定 2nd??
豆豆食開 1 st ~ 但見佢成日撩走好多枝~
所以想試下比 2 nd 睇下會唔會肯食 d
如果唔係就會轉oxbow 混 1st
珊迪小姐 2009-7-16 10:30:53 AM
吾...我覺得兩款差吾多...
都係睇下果期草質好吾好既姐....
BB囡 2009-7-16 10:34:26 AM
原帖由 小米 於 2009-7-16 10:10 AM 發表
bb 囡食開momi既 1st 定 2nd??
豆豆食開 1 st ~ 但見佢成日撩走好多枝~
所以想試下比 2 nd 睇下會唔會肯食 d
如果唔係就會轉oxbow 混 1st

死啦~~我唔知呀
因為平時訂佢又冇問wor
不過bb囡都會食枝嫁
otistou 2009-7-16 12:11:42 PM
原帖由 katatata 於 2009-7-16 01:54 AM 發表
其實草質方面~唔係指係我= ="我媽媽(佢都有養龍貓+兔)
佢都話ne好過momi~因為我同佢夾份~一齊訂草~
oxbow,apd,ne,momi我都試過~好既~當然apd~
因為apd既話~我無一隻會揀草食~
oxbow我就唔講啦~但我試過1次咁多~
...

我覺得ne d 味同momi 係唔同d..
ne 嗅落去香口d 咁
我果隻好鐘意食..
wm20472 2009-7-16 01:32:12 PM
我5月買了2大包MOMI, 都香和多枝和穗, 唔係好碎
連嘴饞的細妹都好肯食

快速發帖