畢仔本來係用長方形廁所
不過佢有腳枕, 怕個網會整親佢
所以轉左5角大廁所,
而家畢仔既腳枕好返好多
仲有d毛仔生返出黎
但係用左一排, 覺得唔係咁好
因為流唔哂d尿尿落廁所
所以畢仔成日自己踩返
搞到對腳仔手仔好鳥槽
已經日日同佢抺, 但都係好鳥槽
所以想轉返個長方形廁所比佢
但又驚佢個腳枕唔得
真係唔知點算好
各位兔友有冇好意見呢?:002:
明月 2009-7-16 11:16:03 PM
我隻豆腐花都係用緊長方形廁所,
我都諗緊有咩解決方法。
elvisli 2009-7-16 11:31:49 PM
其實dr lim話.用網底唔緊要..只要唔好比佢停留係廁所太耐令腳仔受壓太多就ok
BarbaraFok 2009-7-16 11:34:03 PM
咁佢成日企上去食草飲水
有時會向上面訓覺
咁算唔算長時間呢#^66^#
wesky 2009-7-16 11:54:36 PM
用電鑽鑽多幾個孔就得   有兔友都係咁做
BarbaraFok 2009-7-17 12:01:41 AM
吓? 電鑽?
我去邊度搵個鑽?
wesky 2009-7-17 12:06:35 AM
五金鋪  =0=
lingyan 2009-7-17 12:10:42 AM
原帖由 barbarafok 於 17-7-2009 12:01 AM 發表
吓? 電鑽?
我去邊度搵個鑽?

好多人屋企都應該會有,你同鄰局熟唔熟,可以試下問下有無。
如果真係無,可以用釘同槌仔慢慢 "DUP" 但小心睇手丫~
hh0 2009-7-17 12:18:18 AM
隻膠厚唔厚?
可試下用煙仔慢慢辣個 lon
BarbaraFok 2009-7-17 12:19:07 AM
咁我試下問下人先
唔知五金鋪d叔叔會唔會肯幫我鑽呢#^14^#
BarbaraFok 2009-7-17 12:21:49 AM
原帖由 hh0 於 2009-7-17 12:18 AM 發表
隻膠厚唔厚?
可試下用煙仔慢慢辣個 lon

厚架, 同埋我覺得用野辣會唔好囉
hh0 2009-7-17 12:32:52 AM
哦~見人甘樣整過普通既白膠箱, 可能果D箱好薄
ronniecheung 2009-7-17 12:50:36 AM
我用緊五角形的廁所, 已經喺斐斐常去小便的地方鑽咗小孔, 但因為佢會企喺個廁所食草, 超冇衣食的斐斐會係咁跌草, 跌到成個廁所都係草, 變相都隔咗d尿ge#^34^#

同埋, 唔知我有冇錯, 我之前都會諗用長方形廁所+豬仔板, 因為慳位, 但我覺得五角形廁所塊板 d 圓洞修邊修得圓滑d, 豬仔板冇佢咁舒服, 所以五角形廁所咁大舊我都寧願換個!大d ge籠都要用佢~#^14^#
Jojo)) 2009-7-17 09:35:43 AM
有無相睇下五角形廁所呀?
ronniecheung 2009-7-17 09:51:33 AM
原帖由 Jojo 於 2009-7-17 09:35 AM 發表
有無相睇下五角形廁所呀?

類似呢個咁樣, 有塊膠擋住防噴尿, 不過我鋸走咗佢lu...

快速發帖