小丸真係好有性格..
我今日反轉佢檢查, 摸下頭仔, CHECK下有冇蚤
臨放佢走之前, 俾左約十粒糧佢食, 佢好快同你清晒 (訓係度食..)
諗住佢食完糧之後, 可以消除佢既不滿...
點知... 佢"糧照食, 地照dum", 仲 dum 得好大聲 = =
hamster1013 2009-7-17 11:22:42 PM
哈!
小丸: 咪以為俾幾粒糧我食返, 就當無事呀!
          我無咁容易氹架!!
vice0926 2009-7-17 11:24:39 PM
mio超容易落搭!!!
完全冇警戒心!!
相反hachi就唔得..乜都引佢唔到..
preter都得得地~因為佢係為食仔
cordero 2009-7-17 11:27:37 PM
兔地話~我為食唔代表我無骨氣!!!
FATO_W 2009-7-17 11:34:07 PM
我家噹噹都係野照食 嬲照發
但野食真係算最易引都佢地既野
但我有時會做衰人 搓幾下膠袋就引到佢
出到黎發現係無野食 哈哈
光之天使)) 2009-7-18 12:52:38 AM
唔易囉...
就算比野total食...
都係反唔到~
smallsuishan 2009-7-18 12:56:05 AM
哈哈 Hill仔一聽到草餅盒 提子盒 土瓜丸盒
就會以極速跑上梳化

吃完問你再拎..唔俾就即走 :043:
Jessie)) 2009-7-18 02:04:44 AM
我果隻怪兔來嫁~~~如果同佢梳完毛俾幾粒糧佢食, 佢都可以收買到既
不過到佢玩到走左入床下底, 我用糧想引返佢出來既時候, 佢就好有性格咁唔食就唔食嫁喇:043:
ronniecheung 2009-7-18 02:29:40 AM
好彩地, 斐斐不算太難反, 我每天也反轉斐斐梳頸同肚肚d毛呢, 每天也會逃脫四五次, 次次都俾我捉住, 有時都會兇下佢, 之後最多俾菜呀, 或者一粒糧 (好孤寒...)之前都會擔心下佢會唔會嬲我, 但佢又唔會喎, 其實除咗去 dr. betty 度打針的時後, 我從未見過佢 dum 地!
[小懶] 2009-7-18 03:08:13 AM
我隻衰仔唔鍾意時,用咩引佢都引唔到=.=
好似同佢剪指甲時咁,諗住一路剪一路俾野佢食就會聽聽話話,點知...將d野食擺埋佢嘴邊都唔食,就算想塞入佢口都塞唔到,仲要另側面,用一隻眼怒啤我,以示抗議!! #^56^#
blueca25 2009-7-18 08:22:42 AM
哈,我家短短真係為食鬼托世#^5_002^#
只要有嘢食,之前發生過啲咩事,同之後將會發生啲咩事
通通唔理#^7_002^#
梳完毛毛,一粒木瓜丸就開心返晒~~hahaha
小糖^^ 2009-7-18 09:05:24 AM
大富翁 2009-7-18 09:10:16 AM
caca 唔算難收買!除左佢係個廁所度要用野食引佢之外!!
其他時候就算佢唔喜歡.例如:睇下個pat 呀!!身體呀)
一放返佢入寵!就會再搵反我叫我摸頭仔!!
勞仔 2009-7-18 09:46:42 AM
我家兔兔算唔算易收買?
佢野會食,可以摸頭、身、同patpat,但唔比抱,捉手同腳更加無可能,除非暴力解決:024:
katkat 2009-7-18 12:33:33 PM
小樹呢...食就得,摸頭同身都得,但係腳呀、patpat呀、抱呀、反轉佢呀就完全無可能#^68^#

快速發帖