大家好!!!

兔仔怡v3v 2009-7-18 01:25:29 AM
白雪雪好可愛呀>v<
包包同咪咪做個朋友啦-3-
Be_Be_1989 2009-7-18 01:26:47 AM
:040: 包包,你勁可愛ar~
係我最愛的白色~
你一定要同我兩位大少做fd ar~
katatata 2009-7-18 01:30:40 AM
@@ 小美人~願唔願跟我的花少爺做個朋友仔~XDD

我家花少~都係毛臣臣ka~xD只不過係黑+混金色而已~XD
喵女)) 2009-7-18 01:32:38 AM
好返就好了。。
安樂哂。。

好靚呀#^39^#
money 2009-7-18 02:08:30 AM

回復 4# 的帖子

我...係男仔黎ga!!!!!

包包: 媽咪..我個樣真係好似女仔咩??/點解個個都話我係女仔既..

兔媽: 因為你真係好似女仔law...影相個陣...
光之天使)) 2009-7-18 02:38:39 AM
包包~
你好似公仔咁呀~
頭大大眼大大咁~
小米 2009-7-18 05:12:37 AM
包包好可愛呀!!
鼻仔同咀仔仲有耳仔都好 pink 噃
大富翁 2009-7-18 09:00:07 AM
唔得啦唔得啦..包包好可愛呀
個相好無弧~~
好想錫下你呀!
katatata 2009-7-18 10:14:47 AM
#^53^#  哈哈~~好啦~~來跟我花少爺~做好兄弟吧~XDDD

( 搵老婆失敗""""" )
小晴兒 2009-7-18 10:35:48 AM
我家包包與你家包包一樣係男仔
但你家包係純白色~我家包係黑白色
大家都叫包一樣咁可愛:023:
BB囡 2009-7-18 11:03:05 AM
嘩..有美男子呀
可唔可以同bb囡做個好朋友呀
bb囡 : 呵呵~~我一定同包包好襯啦:023:
ka@+ 2009-7-18 11:46:57 AM
hello包包=]
好可愛丫你#^43^#
`Shusonbaby||' 2009-7-18 03:18:47 PM
包包*白雪雪好可愛啊>3<
係未藍眼睛啊??
hh0 2009-7-18 03:36:36 PM
hello 包包, 好似miffy仔, 長毛白雪雪

快速發帖