我依家用緊果隻係alex3 層 送果個草架
不過佢依3到d碎一地都係..日日都唔知要掃幾多次=3=
Jessie)) 2009-7-19 01:46:47 AM
我用ab內置草架(金屬膠底)果隻嫁~~~~好好用!!!不過太細, 要買2個先夠用:057:
lingyan 2009-7-19 04:49:18 AM
買返d內置既咪得囉。

我用個隻雜物架,放係籠入面,都係一日唔知掃幾多次地,
係屋企拎住個掃巴仔做人 #^64^#
wm20472 2009-7-19 10:53:26 AM
我用IKEA $25雜物架, 貪佢平、網比較大, 早晚添一次
我試過日本城d雜物架, 網較細, 食草困難, 又怕整傷佢估鼻
otistou 2009-7-19 11:43:45 AM
原帖由 otistou 於 2009-7-19 01:05 AM 發表
我依家用緊果隻係alex3 層 送果個草架
不過佢依3到d碎一地都係..日日都唔知要掃幾多次=3=

我驚佢咬果d膠呀=口=
otistou 2009-7-19 11:44:45 AM
原帖由 lingyan 於 2009-7-19 04:49 AM 發表
買返d內置既咪得囉。

內置都要掃??@@
點解ge
otistou 2009-7-19 11:45:25 AM
原帖由 lingyan 於 2009-7-19 04:49 AM 發表
買返d內置既咪得囉。

內置點解都要掃ge@@??
otistou 2009-7-19 11:45:54 AM
原帖由 wm20472 於 2009-7-19 10:53 AM 發表
我用IKEA $25雜物架, 貪佢平、網比較大, 早晚添一次
我試過日本城d雜物架, 網較細, 食草困難, 又怕整傷佢估鼻

佢會唔會拆左個架GA=口=
hh0 2009-7-19 10:32:37 PM
alex跟籠果款草架因為係外掛容易跌到成地草
我自己整, 係用膠藍+鐵網, 內置, 無咩草跌出籠外, 無咬D膠
網格又夠大, 易食草又易放草, 仲可以放好多(A4 size籃)
如圖:

快速發帖