我兔兔食草成日食到一半
就唔食, 要換過d新既
但係咁樣好曬
想知道大家d兔兔會唔會?
單選投票, 共有 107 人參與投票
8.41% (9)
18.69% (20)
52.34% (56)
15.89% (17)
4.67% (5)
您所在的用戶組沒有投票權限
redbean 2009-8-6 11:12:22 PM
原帖由 Goody09 於 2009-7-24 11:29 AM 發表
迫佢食都無用...佢特登痾D尿尿落去...迫你換新草..激死#^62^# #^62^#

Bingo~haha
妮妮 2009-8-11 09:58:59 PM
浪費1/3到...碎d都唔食呀!:019:
kiki001 2009-8-11 11:37:22 PM
跌左落地耐左就唔食啦…  :043:
lingyan 2009-8-11 11:41:27 PM
通常都係剩返d枝,每條枝都差唔多長度 ....
uumeme 2009-9-14 01:52:49 PM
自己唔食都俾佢地食, 但竟然咁對兔媽兔爸.
棉棉食到天一半, 地一半, 浪費至極#^40^#
好在有個豆丁吸草机, 有新草食之餘, 有二手草食, 有几多食几多, 可算滿懷安慰#^31^#
redbean 2009-9-15 01:10:27 AM
原帖由 uumeme 於 2009-9-14 01:52 PM 發表
自己唔食都俾佢地食, 但竟然咁對兔媽兔爸.
棉棉食到天一半, 地一半, 浪費至極#^40^#
好在有個豆丁吸草机, 有新草食之餘, 有二手草食, 有几多食几多, 可算滿懷安慰#^31^#

我都好想要個吸草机呀, haha
Miyako)) 2009-9-19 11:22:08 PM
依家轉左apd就冇咁曬,以前真係曬好多,好似一半都曬左咁,但我都唔會比佢食返既,因為覺得唔衛生~~
lung_1209 2009-12-9 01:31:31 PM
我隻野都係 天一半地一半,我執 番放入草架,食一兩條就唔會再食, 要換新草先食, 舊草都係咬出黎唔食 , 比佢激死呀:052:
咕咕媽 2009-12-9 08:04:01 PM
我仔仔同囡囡會揀草食..食到天一半地一半....d支同碎ga唔食...我有時睇到都心痛..好浪費:043:
雪姬女 2009-12-9 08:27:04 PM
我囡囡唔食枯支葉lo~其他都會比佢清晒架啦~開心死我了~!:031:
syl 2010-4-15 12:24:06 AM
細個剩好多架, 大個左就一枝都唔剩
除左跌落廁所個D啦...
佢成日一放草就清曬咁濟
最鐘意食碎碎  但E生話最好唔好食碎碎~
Maggie)) 2010-4-16 12:33:25 PM
食哂、一定會食哂,佢好似餓鬼咁,見咩草都食,轉左草又食,去左其他兔兔屋企又食人地D草……真失禮﹗:054:
fishbu 2010-5-17 11:53:53 PM
我果2隻有D特別...佢地唔鐘意食果D會拉晒落黎..
但係你掃埋落一二邊佢地又會走去食晒佢............#^54^#
我諗原因係要拉草出黎好麻煩,,直接食算數= ="
鈉米 2011-1-2 03:35:45 PM
我果隻衰衰格格~都唔知佢中意食咩..成日掉到成地都係...但又有枝又有葉~好多時都會執返d乾淨既俾佢食`~唔係真係超浪費:024:
Stone2046 2011-1-4 11:09:25 PM
最近毛毛好痴人,有D草跌左係籠底都唔食,但執返上黎用手喂又食...

快速發帖