我兔兔食草成日食到一半
就唔食, 要換過d新既
但係咁樣好曬
想知道大家d兔兔會唔會?
單選投票, 共有 107 人參與投票
8.41% (9)
18.69% (20)
52.34% (56)
15.89% (17)
4.67% (5)
您所在的用戶組沒有投票權限
rbtdoria 2011-1-4 11:14:45 PM
zucca勁sai草囉...
之前成日推晒d草枝落地下埋一邊又唔食wor
e家換左個草架等佢冇得推走d枝
點知佢食都唔食下...:043:
hkmiko 2011-1-5 01:14:20 AM
momi 2 cut 最香最好 一定唔浪費:053:
月愛貓貓兔 2011-1-5 09:46:03 AM
我都係想等佢食晒先換.
點知佢都唔食ge.
唯有加草俾佢~_~
orlando)) 2011-1-20 10:15:28 AM
我個隻次次都撥開晒d枯枝, 要食新鮮同草碎....
次次都整到d草跌晒落下面d墊料到!!激死人啦~:069:
mylovepet 2011-1-20 05:19:04 PM
bbandwingki 2011-1-20 07:56:00 PM
我隻兔兔食momi 1cut嫁.....
acwlam)) 2011-3-28 06:53:37 PM
非常之有性格,要簡草食,除非遲比糧佢食,先至再食返啲草
littleice 2011-5-21 08:04:34 PM
佢淨系食葉多..支太硬吾食..擺哂系到..等掉:026:
cutebarbie 2011-5-22 11:20:45 AM
原帖由 Goody09 於 2009-7-24 11:29 AM 發表
迫佢食都無用...佢特登痾D尿尿落去...迫你換新草..激死#^62^# #^62^#

我那隻都係咁.....唉
chinglb)) 2011-5-24 11:07:11 AM
原帖由 cutebarbie 於 2011-5-22 11:20 AM 發表

我那隻都係咁.....唉

x3=..="
原來有咁多兔兔都係咁架...鬧又唔係..講又唔聽

快速發帖