我係好懶嘅兔兔(兔兔呢個名,係我主人好隨便改嫁,佢話順口喎:013: )
兔奴影相~,我又唔理佢~~:031:
哈哈~~ 實激死佢啦:028:

老虎b 2009-7-22 05:17:13 PM
兔兔第二張相個身d毛色同我家老虎B好似呀#^74^#
我地做個好朋友吖~

DSCF0584 (Medium).jpg (173.36 KB, 下載次數: 17)

老虎B:兔兔,我地似唔似樣呢??

老虎B:兔兔,我地似唔似樣呢??

勞仔 2009-7-22 05:26:52 PM
:003: 大家握握手,做個好朋友丫:020:
Amberbee 2009-7-22 07:38:54 PM

回復 2# 的帖子

真是很像喔!!!

兩隻小兔都超可愛!!!
勞仔 2009-7-22 08:07:20 PM
原帖由 Amberbee 於 2009-7-22 19:38 發表
真是很像喔!!!

兩隻小兔都超可愛!!!

多謝你嘅讚賞丫:002:
都無咩人回貼:044:
FATO_W 2009-7-22 08:35:01 PM
有牙有牙 我黎留個回應先
兔兔同老虎B真係幾似wor
post多d相上黎等我再認識下你啦!
我家兔兔叫噹噹 同你做個fd! #^72^#
明月 2009-7-22 08:39:20 PM
豆腐花都要同兔兔做個朋友。
樹熊仔 2009-7-22 08:50:57 PM
真係好似呀,兩隻都咁可愛同靚靚!
勞仔 2009-7-22 08:53:56 PM
有人回post,好開心丫,哈哈
我成日下午上網都無咩人回嘅~~唔知係唔係因為大家返緊工呢?:041:
cordero 2009-7-22 09:03:15 PM
我頭先出左街~而家黎~~~:070:
chocolate301 2009-7-22 09:17:04 PM
哈哈~同老虎B真係幾似BOR!
為食仔 2009-7-22 09:45:02 PM
佢個樣好似好乖好聽話咁bo,我次次幫我矇仔影相都成日影到佢個影咋=.=
你真係好啦,照顧得兔兔咁好咁大隻,我硬係覺得好少好少男仔會養兔兔,因為都唔會好似女仔咁細心!
曰日賞 2009-7-22 09:56:47 PM
兩隻兔都超可愛:032:
money 2009-7-22 10:23:04 PM
hello!!你好嗎??兔兔~~

同包包做過朋友呀!!!
Panda)) 2009-7-22 10:25:39 PM
halo~~我遲左tim~~
你好丫兔兔~~
我同lucky仔都要同你做朋友 #^51^#

快速發帖