我兔兔個背上有d毛變左深色!
冇啦啦有一, 兩"達"深色左, d毛重比其他毛粗dka,
佢係唔係有咩病?
but佢冇"r"痕ka,
betty比d去蝨藥滴左2枝, 所以我覺得唔係有蝨!
smallsuishan 2009-7-24 01:17:18 AM
Hill仔都係............
生左兩忽 pattern一樣既毛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :077:

我諗佢都係大個仔 要變身了
FATO_W 2009-7-24 02:02:41 AM
應該係換毛換左依隻色啦..
唔係病掛!
小糖^^ 2009-7-24 09:21:37 AM
珊迪小姐 2009-7-24 09:34:24 AM
係咪換緊毛呀?我個仔換毛果時毛色都會吾平均的
好似地圖甘一忽忽 hahaa
多點同佢梳毛睇下點
Amberbee 2009-7-24 10:25:45 AM
他大果仔了!!!:001:
Goody09 2009-7-24 11:22:41 AM
應該係長大的變化...我隻兔兔以前BB呢毛毛好軟...現在D毛毛硬硬的..
Jessie)) 2009-7-24 03:17:14 PM
我諗佢係悶悶地, 換毛果時順路換埋色姐

因為我兔兔d紋都係咁嫁, 剛剛由兔協帶回家時d花紋明明係深啡色,
換毛之後變左淺啡...(姐係好似有紋咁) 呢2個月又換一次, 又變返深啡色:059:
小晴兒 2009-7-24 06:08:57 PM
我家包包本身灰色毛換左金色毛
咁邊會有病
Be_Be_1989 2009-7-24 07:23:16 PM
我隻肥仔毛神神都大個仔D毛幾深色左
nga_yi 2009-7-24 11:35:34 PM
我個隻死野都係咁..
唔係有病放心啦!
((話說:你隻兔兔好似我個隻!!))
arlingling 2009-7-25 12:15:39 AM
咁我都安心D, 因為我之前同佢CUT左D毛,
所以唔知佢係唔係換毛, 冇啦啦一"達""達"好深色既毛,
我怕佢有咩病/.\
不過我下個月都要同佢去絕育啦!
到時比BETTY睇睇係唔係換毛先!!

提外話, 你地D兔仔絕育前係唔係頑皮好多KA?
絕育可唔可以令佢地乖D?
我個隻真係破壞王-.-
arlingling 2009-7-25 12:16:26 AM
原帖由 nga_yi 於 2009-7-24 11:35 PM 發表
我個隻死野都係咁..
唔係有病放心啦!
((話說:你隻兔兔好似我個隻!!))

哈哈, 係? 我個隻係仔仔黎KA!
nga_yi 2009-7-28 03:33:05 PM
原帖由 arlingling 於 2009-7-25 12:16 AM 發表

哈哈, 係? 我個隻係仔仔黎KA!

!!
我個隻都係仔黎架!
你兔兔係買/領養/人地俾?_?
我個隻係人地俾既..
choi_ching 2009-7-28 09:01:19 PM
原帖由 arlingling 於 2009-7-25 12:15 AM 發表
咁我都安心D, 因為我之前同佢CUT左D毛,
所以唔知佢係唔係換毛, 冇啦啦一"達""達"好深色既毛,
我怕佢有咩病/.\
不過我下個月都要同佢去絕育啦!
到時比BETTY睇睇係唔係換毛先!!

提外話, 你地D兔仔絕育前係唔係 ...

我隻兔兔(女仔)絕育後 仲曳左
完全都唔睬我,,除左俾糧草時

快速發帖