bb囡近日真係好活躍
今焦早就做左2樣唔乖既野
1.成日想跳上電腦咬電線..
   等我真係睇佢唔到,..即刻跳上去..
   我叫番佢落黎時..仲要走去電腦後面..成唔出黎
   嚇到我成..後面咁多電線..又逼又危險,..佢仲係到玩
2.我地家中都有一隻貓既
   貓有自己既廁所,廁所入面好多貓砂既
   bb囡冇lala跳入去..比佢發現有新遊戲
   就係挖地洞,你地都知兔兔幾大力挖嫁啦
   之後 d貓砂飛晒出黎...唉.............
   等我臨走..佢又玩多次..
  真係比佢活生生激死
  知我要鬧佢,就扮乖番番入籠食草

因咩事佢咁活躍嫁..........
勞仔 2009-7-24 03:41:02 PM
電線應該係有一種味道吸引佢地嘅#^70^#
小糖^^ 2009-7-24 03:47:16 PM
lingyan 2009-7-24 09:05:14 PM
原帖由 BB囡 於 24-7-2009 11:08 AM 發表
bb囡近日真係好活躍
今焦早就做左2樣唔乖既野
1.成日想跳上電腦咬電線..
   等我真係睇佢唔到,..即刻跳上去..
   我叫番佢落黎時..仲要走去電腦後面..成唔出黎
   嚇到我成..後面咁多電線..又逼又危險,..佢仲係 ...

哇...去貓咪廁所玩咁污糟 ??

bb囡就玩得開心囉,媽咪就慘慘囉~
tracy)) 2009-7-25 12:23:37 AM
棉花糖都係見到電線就咬~~~我屋企d線都俾佢咬断唔少~~~

快速發帖