今日去左書展~諗住睇下有冇兔兔書買~
有收獲~~兩本兔兔書~~雖然入面講 d 野係 basic野~不過唔買唔安樂~~haha
間野有8折~ 好似一本$5x 另一本$4x 都算抵買!!#^27^#

唔知大家又有冇咩收獲呢~~
我仲買左兩本harry potter~~
唔知仲有冇兔兔書賣呢?? 因為太多人啦~可能睇漏眼~~#^14^#

wesky 2009-7-24 10:58:12 PM
最近出血,  唔打算行書展啦 =0=
隻兔好肥下 :053:
兔仔怡v3v 2009-7-24 11:04:18 PM
我有呀!!!
左邊個本一早買左...右邊個本我都買左!!!
lingyan 2009-7-24 11:13:47 PM
左邊個本我有,右邊個本無~

HARRY POTTER 幾錢丫 ??
會唔會平D?
smallsuishan 2009-7-24 11:18:42 PM
大部份都有八折囉

我買左一本咋

最搞笑係有朋友托我地買周秀娜本寫真
咁好機會梗係打開睇下
我真係......呆左:077:
完全覺得自己睇緊咸書
書展真係唔應該俾呢D書係個度賣囉!!!

ap_20090721124358261 (Small).jpg (73.08 KB, 下載次數: 40)

ap_20090721124358261 (Small).jpg

Panda)) 2009-7-24 11:30:37 PM
原帖由 lingyan 於 2009-7-24 11:13 PM 發表
左邊個本我有,右邊個本無~

HARRY POTTER 幾錢丫 ??
會唔會平D?

harry potter 左$132  右$148~~
Panda)) 2009-7-24 11:32:17 PM
原帖由 smallsuishan 於 2009-7-24 11:18 PM 發表
大部份都有八折囉

我買左一本咋

咁好機會梗係打開睇下
完全覺得自己睇緊咸書

我都覺囉= =
根本書展唔應該有呢d野出現...
大失書展原意 !! #^3_002^#
ronniecheung 2009-7-24 11:34:29 PM
兩本我都見到, 左邊的我一早有了, 右邊的, 揭左幾頁, 見到佢入面張相, 個兔兔籠係用網底的... 即刻放底:013:
小米 2009-7-25 02:23:04 AM
bonedog 上次幫我地買書間樓上鋪抵 d 喎~
所有書都 7 or 75折!!
ping.tat 2009-7-25 09:08:36 AM
hi~左邊個本一早買左,個時買有8折

小米我想問bonedog去個間樓上鋪係邊,因為想去買書
勞仔 2009-7-25 10:23:23 AM
原帖由 ronniecheung 於 2009-7-24 23:34 發表
兩本我都見到, 左邊的我一早有了, 右邊的, 揭左幾頁, 見到佢入面張相, 個兔兔籠係用網底的... 即刻放底:013:

一看到呢個就覺得好激~:027:
好似比周秀娜本寫真仲激:031:
我鍾意呀:009:
小米 2009-7-25 04:32:08 PM

回復 10# 的帖子

叫 元泰圖書
係旺角間 左單路 上4樓
Vinkivan 2009-7-25 08:11:47 PM
我都想去買兔兔書, 可惜冇人陪我去~~~!
lingyan 2009-7-25 09:16:37 PM
原帖由 smallsuishan 於 24-7-2009 11:18 PM 發表
大部份都有八折囉

我買左一本咋

咁好機會梗係打開睇下
完全覺得自己睇緊咸書

我完全覺得書展已經唔係書展囉,搞乜野o靚模,一d教育意義都無,兔爸話今年唔帶我去啦~~~~~~
期待漫畫展買三國高達bb >w<
elyse)) 2009-7-25 09:35:58 PM
我今日都去左書展,真係無咩野睇....
個度有既出面d書局都有賣,只係有7,8折.......
不過真係有好多0靚 模寫真...,勁多人買:037:

快速發帖