:056: :056: 薯仔   e+同我玩我好開心。
但係@.@ 佢時不時會  係我隻腳到un un

即係有反應果隻。

:051:    點好~~
wesky 2009-7-27 03:24:56 PM
買個 ball 或 毛公仔俾佢自己玩 = =
長久既解決方法 - 絕育
遲左絕可能無效, 絕左都會繼續 un @@
Goody09 2009-7-27 03:34:40 PM
點解我隻兔兔成7個月大都無un un 既...佢淨係鍾意圍住我雙腳轉圈
薯仔 2009-7-27 03:36:35 PM
:051: o甘即係要買新玩具比佢~~~=.="
BB囡 2009-7-27 04:09:18 PM
如果你唔諗絕育住..
最好就比佢公司佢囉
但當然最好就係同佢絕育啦...對佢健康都會好d
大富翁 2009-7-27 04:39:06 PM
原帖由 Goody09 於 2009-7-27 03:34 PM 發表
點解我隻兔兔成7個月大都無un un 既...佢淨係鍾意圍住我雙腳轉圈

我養左CACA 咁耐!一次都冇見過佢UN 呀!!
我已經養左佢一年多啦!= =
我應該開心定擔心呢??
BarbaraFok 2009-7-27 05:02:39 PM
原帖由 大富翁 於 2009-7-27 04:39 PM 發表

我養左CACA 咁耐!一次都冇見過佢UN 呀!!
我已經養左佢一年多啦!= =
我應該開心定擔心呢??

我都係咁話, 唔知應該開心定擔心
畢仔2歲幾, 都未見過佢 un 過
噴尿都未見過....
BB囡 2009-7-27 06:08:55 PM
唔見好過見,..
我見過有次bb囡un男仔呀
嘔心死..
kiki520u 2009-7-27 09:31:24 PM
-_-" 好在我都未見過阿布un......
小米 2009-7-28 12:43:53 AM
緊係唔見好過見!! 嗰時豆豆追住我隻手 un 我都覺得核突
有網友話可以比公仔或著件長袖衫..但自己接受唔到
不過最好都係快 d 做絕育..驚佢習慣左....絕育後都會 UM ><
TrianPO 2009-7-28 01:23:18 AM
t^t...之前momo都系圍住我轉...
果陣我岩岩養佢已經1歲,..又第一次養兔唔識死#^56^#
一伸手去摸佢,已經比佢捉住un#^73^#   嚇死人!!
我嚇到彈上書 [木台] t.....t
好彩佢聽話-v- 之後都乖乖  冇un...haaa

你快d幫你兔兔絕育啦@@,雖然唔系10成介得甩佢un,不過絕育又冇壞=)
tracy)) 2009-7-28 02:47:32 PM
棉花糖都係咁追住我隻腳聞,但又無un wor,都唔知佢做乜....
薯仔 2009-7-28 09:29:15 PM
:054: 好的
......~~~~~~~~~~~~:052:
阿蚊 2009-7-29 01:08:44 PM
toto差唔多5歲...都係無un過
會圍住我跑...我諗真係因為佢無見過其他兔兔..
仲以為得佢一個會un...之前都有D擔心..

快速發帖