除左同兔仔玩,養兔仔外,大家平日仲有咩興趣?
本人喜歡戶外活動:獨木舟~
唔知大家喜唔喜歡呢?
老虎b 2009-7-27 04:59:40 PM
睇電視、訓覺#^67^#

(唔知呢d算唔算興趣呢#^11^# )

BB囡 2009-7-27 04:59:41 PM
我係好好好鐘意唱歌
只要係街聽到我識唱既,都會忍唔住跟住唱
BarbaraFok 2009-7-27 05:07:13 PM
我都鐘意訓覺同睇電視
仲有鐘意聽歌, 有時睇下書
不過周公一call, 無論我做緊咩都好
我都係會飛撲過去先, 覆call最緊要#^57^#
BB囡 2009-7-27 05:24:22 PM
原來都唔係得我一個懶訓..
我平時一食完飯,不論午定晚都好...
一食完就會即刻訓得著
平時lunch係公司仲誇到..
飯盒都未放開就攤係到訓
bonedog 2009-7-27 07:46:01 PM
睇書, 好多戶外活動我都鐘意架..打機, 睇戲
總之都係動靜佳宜..
死火啦..以前人地問我, 我講得出好多架..
但好似養左兔之後..講唔出添#^33^# #^33^#
笨﹏s!u〞彌 2009-7-27 08:54:28 PM
我鍾意 睇小說、漫畫、動畫
有時做下手工或者同朋友一齊做蛋糕...
講戶外活動的話....就鐘意踏單車、球類活動...仲有跑步
雖然我有好多興趣....但係我都係鐘意同綿綿一齊玩、一齊涼冷氣:021:
cordero 2009-7-27 09:01:48 PM
我咩都岩...不過樣樣三分鐘熱度
除左養兔同睇書
kiki520u 2009-7-27 09:29:46 PM
獨木舟??我有1星.. haahaa
我鍾意划艇~以前中學划左4年幾.. ^^
果時曬到好黑咖.. 呵呵~宜家冇咩機會玩喇..
但我都係比較鍾意d有水既活動!! #^64^#
cordero 2009-7-27 09:41:26 PM
布媽~~~我以前讀書都係划艇隊架:056:
elyse)) 2009-7-27 10:22:08 PM
哈哈~興趣係打籃球,壁球同踩單車:037:

不過最鐘意係睇電視,訓覺同玩facebook d game...
仲有比兔玩
kiki520u 2009-7-27 10:40:08 PM
原帖由 cordero 於 2009-7-27 09:41 PM 發表
布媽~~~我以前讀書都係划艇隊架:056:

真係???唔知我地有冇緣見過呢??
你有冇參加過d公開比賽ar??我以前學校成日都幫我地報名參加咖.. ^^
珍媽~我地真係愈黎愈岩key!! -3- 丫.. 不過你幾多年出世咖??
會唔會我大你太多..........................
Vinkivan 2009-7-27 10:40:43 PM
我鍾意整CAKE, 整甜品, 影相, 唱歌, 睇小說, 上網, 游水(不過依家少咗游LU),
其實好多興趣都鍾意, 不過, 要係揀一樣最鍾意嘅就係整CAKE啦~!!
kiki520u 2009-7-27 10:40:46 PM
原帖由 elyse 於 2009-7-27 10:22 PM 發表
哈哈~興趣係打籃球,壁球同踩單車:037:

不過最鐘意係睇電視,訓覺同玩facebook d game...
仲有比兔玩

-_-" 我都成日玩facebook d game... haahaa
CHIUPO=] 2009-7-27 11:21:53 PM
係屋企既話,我鐘意訓覺、睇電視、玩電腦同彈琴,聽下歌咁
運動既就打籃球、羽毛球、踩單車啦=]=]#^30^#

快速發帖