前幾日買左個流心芒果蛋糕~
味道一般~d 芒果好杰咁#^32^#

燒雞。﹏。)) 2009-7-29 08:50:03 PM
感覺好似好"流"咁^^
勞仔 2009-7-29 08:57:17 PM
唔係咁好食:053:
Vinkivan 2009-7-29 10:06:25 PM
呢個蛋糕我都食過~ 表面好似幾吸引, 但食落就冇乜驚喜~!!
smallsuishan 2009-7-29 10:36:08 PM
係丫 佢岩岩出個時我都買左黎吃!!
特別囉 不過味道就一般囉
千千 2009-7-29 10:56:56 PM
=3=  甘 天使 cake  呢 ~~好 無 味 牙
smallsuishan 2009-7-29 11:01:16 PM
天使cake我未吃過丫

不過誠意推介呢個cake
我真係覺得好好味
pappagallo 既 朱古力cake

諗起就好想好想吃

IMG_1052 (Small).JPG (135.8 KB, 下載次數: 12)

IMG_1052 (Small).JPG

IMG_1053 (Small).JPG (128.17 KB, 下載次數: 11)

IMG_1053 (Small).JPG

燒雞。﹏。)) 2009-7-30 01:05:05 AM

回復 7# 的帖子

呢個好似好正咁,係唔係慕絲黎架???
食朱古力飽:070:
smallsuishan 2009-7-30 01:11:03 AM
原帖由 燒雞。﹏。 於 2009-7-30 01:05 AM 發表
呢個好似好正咁,係唔係慕絲黎架???
食朱古力飽:070:

yes 不過真係超級正
cordero 2009-7-30 01:25:22 PM
芒果流心咪係一般mango mousse...味道ok...
我鍾意食天使蛋糕,但魔鬼蛋糕就麻麻la
vice0926 2009-7-30 04:49:55 PM
流心蛋糕超好食喎我覺得!!!#^67^#
但係天使蛋糕就真係唔得囉..
可能我個人本身麻麻地奶油啦..
仲要成2/3個都係奶油..食到想嘔咁滯..#^40^#
勞仔 2009-7-30 05:46:51 PM
咁有無人試魔鬼蛋糕?
好似好多朱古力咁~好想食:052:

快速發帖