尋日拎果期metro pop (地鐵免費雜誌)
比我見到有張兔兔相 定眼一看....原來係攝影比賽!!
各位兔爸兔媽千祈吾好放過今次機會呀!!
詳請: http://www.metropop.com.hk

metro pop AD.jpg (176.84 KB, 下載次數: 46)

metro pop AD.jpg

vice0926 2009-7-31 03:53:09 PM
嘩..對佢地黎講..好辛苦ga wor......
係影完d相自己寄過去參賽定要拎埋寶貝比佢地影先??
勞仔 2009-7-31 06:00:56 PM
我家兔兔剪完毛好醜..#^47^#
kiki520u 2009-7-31 06:14:13 PM
各兔兔靚模一定要趁今次吐氣楊眉呀!!!!! #^72^#
珊迪小姐 2009-7-31 06:14:36 PM
無記錯就係主人影完email去參賽喇~
好似係每人只可以寄5張...
因為本書吾係手,番到去再打詳情比大家丫!!

p.s. 吾知你地睇吾睇到,廣告右上角果只兔兔...叫"拖肥"呀!!!#^51^#

鑰匙 2009-7-31 06:17:24 PM
波波小丸做左o靚模的話, 我要做經理人, 嘻嘻~~~~:053: :053:
smallsuishan 2009-7-31 06:24:25 PM
咁要請專業人士幫Hill仔影寫真先得wo~~
珊迪小姐 2009-7-31 06:32:05 PM

close-up

cut左幾張詳情...

勞仔 2009-7-31 06:33:56 PM
要搵個影相靚嘅人先得嚕~
我唔識影相嫁=.=
firen_freeze)) 2009-7-31 07:27:30 PM
我第一唔識影,第二我隻臭MAX唔肯合作.....#^44^#
wesky 2009-7-31 08:43:00 PM
有冇限幾多張相架
我有好多喎 :073:
Vinkivan 2009-7-31 11:06:45 PM
原帖由 wesky 於 2009-7-31 20:43 發表
有冇限幾多張相架
我有好多喎 :073:

一次過最多遞交五張相, 2MB - 5MB呀~ 你快啲參加啦~!!
其實我都想參加呀~ 不過, 如果佢到時我帶埋兔兔去, 真係唔知點帶喇~!! 所以, 我都係放棄喇~!!
波丸媽 2009-7-31 11:08:59 PM
不過,次次send相去參加d野,都冇choose到小丸波波既,佢地唔識貨啊#^50^#
TrianPO 2009-8-1 12:00:16 AM
/3\,...MOMO唔系到...
系米一定要自己既寵物 /0\??  影人地既ok嗎 ,haa#^64^#
千千 2009-8-1 01:03:39 AM
=3="
就算 識  影兔兔都唔會合左 =3=

快速發帖