嗰日下午見到佢瞓成咁,
就即刻攞部相機出嚟影啦!
點知影咗幾張佢就..........

唔講咁多, 俾大家睇下~

偷影中........

偷影中........

瞓到好似..........

瞓到好似..........

發現咗, 布甸: 仲咩偷影我瞓覺

發現咗, 布甸: 仲咩偷影我瞓覺

布甸: 仲影喎, 等我兇吓你先得

布甸: 仲影喎, 等我兇吓你先得

elyse)) 2009-8-3 10:25:49 PM
好可愛牙
好鍾意布甸嘴左面汁灰色毛...:037:
wesky 2009-8-3 10:27:52 PM
第二張好正 XD
好多毛啊  一定好舒服
光之天使)) 2009-8-3 10:33:05 PM
佢好得意!!
好多毛~好似公仔咁呀~

ot: 個籠果張係咩黎架??熱嘛??
hamster1013 2009-8-3 10:42:13 PM
原帖由 光之天使 於 3/8/2009 22:33 發表
佢好得意!!
好多毛~好似公仔咁呀~

ot: 個籠果張係咩黎架??熱嘛??

你係咪指黑色嗰塊呀?
黑色嗰塊係一大舊石嚟~
係我樓下大堂鋪喺地下o既
光之天使)) 2009-8-3 11:07:47 PM
好似布咁既?
好涼架?
我話買雲石~買到依家都未買到~
日日放total出黎訓地下算-_-"
hamster1013 2009-8-3 11:15:17 PM
原帖由 光之天使 於 3/8/2009 23:07 發表
好似布咁既?
好涼架?
我話買雲石~買到依家都未買到~
日日放total出黎訓地下算-_-"

似布.....可能係影到差咗啦,哈!
塊石都好厚架~
不過,我諗無雲石咁涼,
但都OK啦!
勝在唔駛錢嘛~
Vinkivan 2009-8-4 02:10:44 AM
布甸好得意呀~ 佢啲警覺性咁高嘅?? 咁都俾佢知你偷影佢喎~!!
yy0322 2009-8-4 04:20:35 PM
布甸好Q呀^^
抱住佢一定好舒服姐~
cordero 2009-8-4 05:52:59 PM
我覺得布甸妹個樣有少少唔同左,唔通因為剪左毛?
尤尤 2009-8-4 10:50:09 PM
其實我真係好鐘意布甸毛毛既顏色.....
同埋佢真係好得意.....
搵日我要探下布甸....#^30^#
hamster1013 2009-8-4 11:00:04 PM
原帖由 cordero 於 4/8/2009 17:52 發表
我覺得布甸妹個樣有少少唔同左,唔通因為剪左毛?

係呀~
之前婆婆叫四姨媽剪短咗佢兩邊d毛毛,
依家已經長返d架喇!!
我第一日返嚟見到布甸,
我就即係話"點解布甸個樣唔同咗o既?"

快速發帖