momi草36oz剛買左,梗係即時比我家兔兔食啦~
今次呢隻草,d枝比之前嘅更硬身喔~而且葉好似少左,變相係枝多過葉~拎上手更硬身~手感唔錯#^22^#

wesky 2009-8-5 03:02:49 PM
點解唔買一箱既??
抵食好多喎
勞仔 2009-8-5 03:12:17 PM

回復 2# 的帖子

無人同我一齊買喔~
:056:
wesky 2009-8-5 03:22:24 PM
自己一個都可以買一箱架
一袋袋買好貴哩
ronniecheung 2009-8-5 03:28:20 PM
唔知點解大家都係 timothy,
我覺得 oxbow 好香, momi d 味較難聞...
所以雖然斐斐鍾意 momi 多d, 兔爸都話為了我們的鼻子著相, 都係食 oxbow~~:026:
勞仔 2009-8-5 03:29:39 PM
原帖由 wesky 於 2009-8-5 15:22 發表
自己一個都可以買一箱架
一袋袋買好貴哩

佢每個月都係一袋咋~大約7x蚊一個月,都唔算太貴~
不過你咁講,又真係化算d...但我總係覺得草唔可以長擺:050:
每次買一包新,我都忍唔到手拆比佢食嫁:053:
Goody09 2009-8-5 04:24:42 PM
我箱oxbow 9LBs食左一月都仲有好多係到...唔知食都幾時>>#^80^#
cordero 2009-8-5 05:52:16 PM
我反而覺得momi香過oxbow bor:056:
choi_ching 2009-8-5 06:14:00 PM
原帖由 cordero 於 2009-8-5 05:52 PM 發表
我反而覺得momi香過oxbow bor:056:

認同 珍媽既講法 momi一打開個袋就已經好香
兩隻野撲晒過黎
elyse)) 2009-8-5 06:29:36 PM
不過個人覺得momi同n.e.都好似比較易黃....
momi我唔敢入太多,都係夠佢地食1個月既份量就算..
yy0322 2009-8-5 10:38:51 PM
我遲d都想幫我隻兔兔轉momi..
唔知佢會唔會鐘意..
因為佢唔鐘意食枝既,
Be_Be_1989 2009-8-6 03:58:38 AM
原帖由 Goody09 於 2009-8-5 04:24 PM 發表
我箱oxbow 9LBs食左一月都仲有好多係到...唔知食都幾時>>#^80^#

毛神神一定可以食晒oxbow 9LBs一個月
guggg 2009-8-6 09:09:32 AM
我都覺得momi好香
我買2.5kg, 佢唔駛一個月食哂
又可能係我比較浪費la...
我見佢食得咁開心
我仲試過咬下d枝 跟住俾兔爸話我傻左
真係硬到爆...都唔知點解佢可以食得咁快#^64^#
helen_laam 2009-8-6 01:02:27 PM
我都覺得momi香過oxbow呀~~
我每次都係買最大箱哥隻~~
因為小元真係"隊"草王o黎o架......
之前天氣涼d哥時一袋2.5kg一個幾禮拜就食晒o架o勒......
而家就要兩個禮拜先一袋~~
反而以前食oxbow哥陣時~~
個幾月先食完一箱9磅...

快速發帖