原來Ken哥唔止賣兔....
仲有貓賣...異國短毛貓 領養費$2000到6000都有
http://hk.myblog.yahoo.com/leungken13

睇返佢呢個BLOG..原來佢都賣左好耐...
唔知講咩好...但我想同大家講呢件事...#^81^#

小米 2009-8-9 11:44:57 PM
賣貓哩個係新 卜 喎!!
千千 2009-8-9 11:53:58 PM
唔 鐘意 佢牙 >x<
alaneva 2009-8-10 12:02:57 AM
佢要咁做冇人阻到,但不停咁生可以告佢虐待動物!!我都唔鐘佢!
光之天使)) 2009-8-10 01:15:26 AM
算吧la~
唔想睇呢個人既野...
無人阻到佢,
佢大條道理話自己唔係賣兔,係想繁殖一隻完美既兔~
講句好聽d話自己做緊實驗~兔bb只係成品-_-"
Suki00623 2009-8-10 03:52:32 AM
之前政府好似唔俾人上網非法賣寵物的
其實係咪可以告發佢:060:
katatata 2009-8-10 05:23:15 AM
佢仲有賣龍貓呀-___-"" 我覺得佢只係個無業遊民~~
靠賣動物為生而已...佢初初d兔~千5一隻~
一隻都賣唔出~依家7百都無人要~要d人...
我真係希望佢下世都做動物~俾人當野味食~

lingyan 2009-8-10 05:36:40 AM
異國貓同唔同摺耳貓ga??
小糖^^ 2009-8-10 09:46:43 AM
小糖^^ 2009-8-10 09:52:50 AM
cordero 2009-8-10 02:26:50 PM
點解賺錢既方法咁多,係要搵小動物黎靠非呢
wm20472 2009-8-10 03:51:55 PM
對佢來講, 都係做買賣~
珊迪小姐 2009-8-10 05:11:18 PM
吾知我有無睇錯 佢d貓爸爸媽媽根本就有病
身體污嘈都算....對眼仲好似發炎!!

cheap ken01.jpg (143.78 KB, 下載次數: 25)

cheap ken01.jpg

cheap ken02.jpg (183.84 KB, 下載次數: 24)

cheap ken02.jpg

Cody)) 2009-8-10 05:26:00 PM
其實我曾經懷疑過I LOVE RABBIT 同依位人兄有關係, 可能佢係供應商黎, 因為佢成日都讚個度D兔兔同老板係最好最好, 個老板娘又成日留返D靚兔比佢, 真係好可疑架, 真係唔知有勿野方法打擊非法網上買賣呢? 係佢手上既, 全部都係仍既:063: 搵錢工具......佢地真係好可憐呀!:063:
firen_freeze)) 2009-8-10 11:26:53 PM
佢個BLOG的背景圖有個兔籠..............#^40^#

快速發帖