R記網見到,唔知有冇打錯...
最衰我前日買左..:042:  
未買草既兔友就幸運:002:
smallsuishan 2009-8-10 09:55:39 AM
咁抵... 快去買 :037:
小糖^^ 2009-8-10 10:00:42 AM
wesky 2009-8-10 10:10:23 AM
貴 oxbow 成倍,  食唔起啊 =0=
smallsuishan 2009-8-10 10:13:14 AM
原帖由 wesky 於 2009-8-10 10:10 AM 發表
貴 oxbow 成倍,  食唔起啊 =0=

你講真架??????
哎也........ 點解我會咁蠢架!!

不過唔知佢有冇得好似8號兔咁買2箱
遲d先拎呢?????

肥Hill就黎食窮我:011:
勞仔 2009-8-10 10:21:04 AM
原帖由 smallsuishan 於 2009-8-10 10:13 發表

你講真架??????
哎也........ 點解我會咁蠢架!!

不過唔知佢有冇得好似8號兔咁買2箱
遲d先拎呢?????

肥Hill就黎食窮我:011:

睇黎...你已經買左喎~好野人喔(有錢人的意思啦:001: )
smallsuishan 2009-8-10 10:26:51 AM
我係唔知平咁多
我以為d草同價的..........
好蠢丫..........:024:
勞仔 2009-8-10 10:39:25 AM
原帖由 smallsuishan 於 2009-8-10 10:26 發表
我係唔知平咁多
我以為d草同價的..........
好蠢丫..........:024:

唔蠢...咁貴野實有佢嘅價值嫁嘛:053:
Panda)) 2009-8-10 01:43:02 PM
因為佢特價就唔送貨..有咁平都冇用= =  
我上次叫佢計返原價......#^3_002^#
冇法啦~又唔係住TSUEN WAN.....

我落左ORDER...聽日送貨...

勞仔 2009-8-10 01:48:31 PM
原帖由 Panda 於 2009-8-10 13:43 發表
因為佢特價就唔送貨..有咁平都冇用= =  
我上次叫佢計返原價......#^3_002^#
冇法啦~又唔係住TSUEN WAN.....

我落左ORDER...聽日送貨...

好曬丫~又一有錢人:050:
換著係我,我寧可自己拎丫:051:
(不過,我又真係住荃灣嘅):055:
妮妮 2009-8-10 11:36:35 PM

回復 1# 的帖子

haha:040: 我啱啱先o係旺角多x龍訂左咋!$220真係抵過平時,仲聽日送到添呀!:073:
lingyan 2009-8-10 11:52:27 PM
原帖由 妮妮 於 10-8-2009 11:36 PM 發表
haha:040: 我啱啱先o係旺角多x龍訂左咋!$220真係抵過平時,仲聽日送到添呀!:073:

mk多龍係邊到ar??
有無網址 ??
幾多錢送貨 ??
$220 apd 1 cut 又抵食 wor。
stephanielwk)) 2009-8-10 11:55:42 PM
我阿女連埋小賓B,一星期就食哂5lbs APD啦!
我係銅鑼灣總統樓下間little pet house買,都係$250左右!
siu.mor 2009-8-11 12:02:22 AM
O 記草越黎越差﹐我後來轉APD﹐最近溝隻新草JoJo's (晤知大家有無聽過)﹐ 金B勁鐘意﹐同埋旺角多多記隻兔仔勁靚﹐成機去“抽下水”  :031:

快速發帖