剛剛接受任務蟐蛾N號登月任務O既MAX,出發前對鏡頭表現一副威武不屈神情,接受廣大市民的祝福

唔記得關籠門就走左去玩...

回頭發現MAX 唔見左,以為又走左去人地屋企玩,點知O係廚房發現佢....
MAXO係領土之內又搵到個新O既山洞/別墅?!#^33^#

你地D兔兔會唔會試過坐左O係D好搞笑O既地方架?

Amberbee 2009-8-11 07:44:01 PM
:073:   他可能在學倉鼠在輪子跑步:043:

他的樣子很傻...

笑死我啦!!!!
wesky 2009-8-11 08:23:05 PM
扮太空人
洗衣機好高速架,  一定會跑到影都唔見 XD
hamster1013 2009-8-11 08:38:45 PM
max 咁都俾你揾到哩個地方,
真搞笑~
兔仔怡v3v 2009-8-11 08:53:20 PM
max佢同我講話佢想減肥先會跑左入去...
呢部跑步機真係好~
firen_freeze)) 2009-8-11 08:54:41 PM
原帖由 Amberbee 於 2009-8-11 07:44 PM 發表
:073:   他可能在學倉鼠在輪子跑步:043:

他的樣子很傻...

笑死我啦!!!!

我有轉入面個膽教佢跑架,但係佢好似冇諗住入左去要郁咁樣...

攪多幾攪,佢以為我趕佢走,仲出埋黎TIM....

首個兔仔登月任務因為太空人(太空兔)O既放棄而以失敗告終,嫦娥N號將改裝成太空兔MAX的行宮#^23^#
FATO_W 2009-8-11 10:47:14 PM
哈哈 max係咪想要返個gym room?
依個應該幾好用wor #^51^#
eggegg 2009-8-12 12:32:21 AM
我睇完張相...第一樣野出現係我0既腦入面就係.........

佢有冇係入面VIVI呢 #^64^# #^64^#
smallsuishan 2009-8-12 12:35:19 AM
咁醒既~~
跳入去... 扮倉鼠跑步 哈哈:037:
elyse)) 2009-8-12 12:35:24 AM
haha...雖然幾危險..
但係好好笑...你地之後洗個缸衫有無d珍珠奶茶漬起度
kittyz 2009-8-12 10:53:32 AM
哈∼兔兔呢係呢d地方∼好搞笑∼
因為我個洗衣機個口係上面,所以蘿蔔走吾到入去∼#^64^#
尤尤 2009-8-12 11:19:36 AM
max話我要扮太空人....
好搞笑!!~#^39^#
firen_freeze)) 2009-8-12 11:32:07 AM
佢唔會以為洗衣機係個大尿兜下話..........佢敢O係入面痾我就放佢入去當佢係衫咁洗:053:
不過MAX好乖的,未試過係籠外面大小便#^49^#
sheepman 2009-8-13 12:26:04 AM

佢係咪以為自己可以好似洗衣機d衫咁洗完會白d?XDD
smallsuishan 2009-8-13 12:33:25 AM
Max已經好白
再白... 真係嚇死

快速發帖