花侏次次有人幫她按摩,如果舒服的話...
她的頭仔就會向後挨,或向左挨....:077:
唔知你地既兔兔會唔會都係咁...

wesky 2009-8-11 08:17:00 PM
會向後仰啊  但唔會向左挨
花侏好可愛啊
尾果張好似小天 :039:
光之天使)) 2009-8-11 08:32:13 PM
哈哈~向左挨咁得意既~
好舒服咁wor~:021:
hamster1013 2009-8-11 08:34:54 PM
花侏好可愛呀!!
佢好似好舒服喎~
兔仔怡v3v 2009-8-11 08:46:35 PM
咪咪佢先唔會俾我反轉呀...
我只可以用羨慕既眼光望#^73^#
elvisli 2009-8-11 08:47:20 PM
其實MOCHA側頭開始時平放係大脾都係向左挨..未病發前係肯比我正方向的平放

我諗你要留意下佢身體有冇唔妥
eggegg 2009-8-11 10:50:41 PM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-8-11 08:46 PM 發表

x2 #^5_002^# #^5_002^#
chiyiyiyi 2009-8-11 11:01:14 PM
大妹妹剪指甲個時都會向後挨
我仲以為佢驚得濟扮死tim....
第一次見到個時真係俾佢嚇親:066:
elyse)) 2009-8-12 12:10:51 AM
原帖由 elvisli 於 2009-8-11 08:47 PM 發表
其實MOCHA側頭開始時平放係大脾都係向左挨..未病發前係肯比我正方向的平放

我諗你要留意下佢身體有冇唔妥

thx~我地一直都有留意佢有無呢個情況
MOCHA而家有無好d

elyse)) 2009-8-12 12:16:27 AM

回復 2# 的帖子

小天???係米 天竹鼠....
的確好多人都話佢唔似兔....:055:
之前復活節個活動已經有不少人走黎問佢係咩品種...汗顏
elyse)) 2009-8-12 12:20:44 AM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-8-11 08:46 PM 發表

初初係比較難家,抱耐左...
佢地就會比你反轉

之前我反轉花侏,佢會突然右轉咬我同咕我...
之後我不斷話佢,同埋有時無野做,都抱佢上黎大脾按摩...比佢慣下
而家易反轉好多
喵女)) 2009-8-13 12:40:04 AM
花侏媽條大脾同花侏好親=P
elyse)) 2009-8-13 12:49:06 AM

回復 12# 的帖子

棋棋
你暗示緊我隻腳同花侏一樣咁黑,一樣咁黃嗎:027:
喵女)) 2009-8-13 12:57:13 AM
不~~我話你的大脾白白的~
一黑一白先襯呀@@笨笨的花侏媽
elyse)) 2009-8-13 01:36:05 AM
:004: 笨笨的花侏媽....:003: 聰明的花侏媽才對
白都無用,隻腳成棵蘿蔔咁

突然間有點掛住棋棋把嬌滴滴聲

快速發帖