哈哈哈~~有天~我回娘家~幫我媽的兔子剪毛~~
因為佢太厚毛~剪下剪下...剪到變左第2隻兔兔~~

大家估下佢係咩兔品種~XDDD

katatata 2009-8-12 03:32:09 AM
大家估唔估中呢~XDDD 開估啦~!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(張相係佢初初收養佢時影的=W=我唔記得幫佢剪毛前影相...
大大話話都養左佢半年了...可想言之...佢D毛幾厚呢~XDDD
我幫佢剪左勁耐= =""幾個鐘...超多毛毛~XDD 裝滿1個垃圾桶).
.
.
.

sergey927 2009-8-12 04:25:21 AM
做乜剪晒佢d 鬍鬚~~好攪笑:037:
katatata 2009-8-12 04:57:05 AM
:073: 唔係呀~只係剪哂佢面面的毛~~
XD 佢仲有鬍鬚的~XDD只係佢面太多毛~好厚~

前排真係好熱~黃大仙區成37度...-口-"
雖然我住慈云山~...但都好熱呀....

小糖^^ 2009-8-12 08:58:07 AM
tracy)) 2009-8-12 10:56:12 AM
隻兔兔剪完毛變咗隻毛公仔呀~~~
firen_freeze)) 2009-8-12 11:35:26 AM
剪完毛之後唔同左種...........#^65^#
妮妮 2009-8-12 12:29:45 PM
佢個身一舊舊係咪剃左毛??
光之天使)) 2009-8-12 12:45:40 PM
嘩~~
剪得好切底呀~~

變左好似隻家兔~haha
不過手腳仔厚厚地毛~好得意
勞仔 2009-8-12 02:00:56 PM
哈哈~~剪完毛之後都認唔出佢係咩品種:056:
剪毛果陣佢乖唔乖丫?分享下丫:054:
Cody)) 2009-8-12 02:32:02 PM
剪完毛之後, 兔兔有無好唔開心呀? 係咪只係用剪刀剪?
vice0926 2009-8-12 02:55:11 PM
哈哈!直頭變左種呀!
由貓貓變左侏儒!
katatata 2009-8-12 03:26:32 PM
佢好乖呀...剪左幾個鐘~都無係我身到柯屎屎同尿尿~好勁呀~
同埋佢好乖訓係到~無逃走~就算反轉身都好定~唔會點亂抓~
本來用剪刀剪既...但剪左好耐都未剪完...
用到手都倦...頂唔順= ="之後最後用鏟幫佢鏟毛~(反正屋企人睇~唔怕啦)
佢真係好厚毛仔~其實隻手腳都已經剪過下毛~但都係好厚毛~
xD 但依家我都怕佢熱...雖然毛短左好多~但仲好密...
之前37度咁熱TIM~屋企好熱呀-口-""好驚佢中暑...
lenmui)) 2009-8-12 03:27:28 PM
你剪得好靚呀, 我剪親都好核突
katatata 2009-8-12 03:36:33 PM
xDD 其實我都係同我媽...2個人一起剪~我用剪刀~佢用電鏟...
我反而鍾意依家的它~xDD短毛~超清爽...同埋侏儒兔兔~好可愛~

快速發帖