我一向都有留意一個傳心師既blog....
琴日佢有一個免費 auto drawing 服務....
我就參加左....

以下就係咖啡同奶茶既auto drawing :{轉至這個傳心師既blog}

這隻小兔叫奶茶

我:不如你畫幅畫比媽咪

奶茶 : 唔畫  我鍾意講野

我: 好呀  甘你講

奶茶 : 從前有個故事  故事入面有個男仔  個男仔爛身爛世ge  估下佢最後點

我 : ..............點呀

奶茶 : (興奮地) : 佢最後死jor 呀..................哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

我:  = _____=

真的太好笑了

這隻小兔叫咖啡

以下是牠的auto drawing和auto writing

牠說

"草草 好好味  要多d "

綠色的是草

佢做完之後..佢就打比我同我講咖啡奶茶既對話...
佢話奶茶唔想畫畫...只係想講野喎....
佢就講左個果故事....
好搞笑...#^51^#

咖啡就話''佢好愛媽媽..媽媽都要愛佢喎''
佢又話佢好鐘意食草草...草草好好食喎...
要我比多D佢食...
佢又話自己係傻B,''咖啡係傻B'',''我宜家好開心牙''

岩岩MSN問左個傳心師D野...
原來咖啡畫D橙色圓圓係紅羅白黎....
我之後就問佢''奶茶有冇講起我牙??''
佢就話''佢之前牙仔係咪有問題或者病過?''
我答佢''有牙,我上2個星期有帶左佢去睇醫生''
個傳心師同我講''佢話你好擔心佢,唔想你擔心,叫我話你知佢無事!!~'

原來兔兔佢地真係知道主人擔心佢...
知道我地諗咩...佢地都知道我地愛佢...
我同佢地相處唔係好耐....但我已經明白到兔兔都係同人一樣....
有感受,有感情,有感覺..
當你唔要佢地時,佢地都會喊,都會唔開心....
當你鬧佢..佢地都會知道既....
佢地只不過係出唔到聲...
我宜家會更加更加愛佢地..用心對佢地...
承諾照顧佢地一生一世...

我分享比大家聽,係想話佢地都有感受,有感情,有感覺..
你愛佢地,佢地係知架...
只希望話比大家聽,當你唔要佢地時,
你要諗清楚,兔兔都係同人一樣,佢地會偷偷喊同唔開心...
雖然我仲細個..但我感覺到自己真係好似多左2個仔女咁....
感覺唔知點形容...哈哈

篇野太長...SORRY
jasmineyth)) 2009-8-12 10:24:48 PM
奶茶咁有性格既~~
咖啡好鐘意食bor,,要比多d蘿蔔佢食啦#^72^#
好想認識個傳心師#^54^#
我都好想知道娃娃啤啤的心情#^75^#
Be_Be_1989 2009-8-12 10:36:50 PM
尤尤 ,我原全明白你感受ar~
elyse)) 2009-8-13 12:42:48 AM
尤尤你雖然年紀細,但係睇得出你既文字係真心鍾意兔兔,更愛咖啡奶茶
絕對不是表裹不一既人...哈哈哈...呢個年代小有

不過奶茶原來係咁風趣,佢講個故事好好笑:073:
喵女)) 2009-8-13 12:54:55 AM
尤尤!!!小喵都想知小吉諗咩呢..但...
嘻嘻!!你地都好幸福~
choi_ching 2009-8-13 02:34:55 AM
可唔可以俾果個傳心師既blog我
tracy)) 2009-8-13 09:57:04 AM
我都想知棉花糖諗緊乜呀~
Vinkivan 2009-8-13 05:27:39 PM
唔畫  我鍾意講野 <----- 奶茶好有性格呀~~!!

"草草 好好味  要多d " <----- 咖啡好為食哦~~!!

我都想知我三隻小鬼諗乜呀~!!
redbean 2009-8-13 10:44:16 PM
我都好想知呀, 可唔可以俾我呀?:033:
sheepman 2009-8-17 12:24:37 AM

快速發帖