過幾日去旅行,一個月後先返,煤炭屎同毛神神兩個大少去左個朋友屋企住....
我食完飯返到屋企打開門先醒起發覺佢地唔係屋企....:063:
通常睇電視去廣告時我都會攪下佢地,頭先又發覺佢地唔係到....
見到個吉籠就諗起佢兩個....:044:
而家個感覺好似自己身體少左D野咁...:077:

光之天使)) 2009-8-12 10:47:56 PM
去成個月咁耐呀???
katatata 2009-8-12 10:49:01 PM
@@去邊到旅行~去1個月~@@?!  路上小心...一路順風~~

如果掛住佢地呢...XD唯一辦法~視像電話...
或者~打俾你朋友~叫你朋友俾佢地2個聽電話~XD
我成日都係咁~出街都打返去~叫話俾兔兔聽電話~XDD))傻
wesky 2009-8-12 10:51:38 PM
去邊玩啊
Be_Be_1989 2009-8-12 11:11:59 PM
原帖由 光之天使 於 2009-8-12 10:47 PM 發表
去成個月咁耐呀???

係ar~探兔媽
Be_Be_1989 2009-8-12 11:12:52 PM
原帖由 katatata 於 2009-8-12 10:49 PM 發表
@@去邊到旅行~去1個月~@@?!  路上小心...一路順風~~

如果掛住佢地呢...XD唯一辦法~視像電話...
或者~打俾你朋友~叫你朋友俾佢地2個聽電話~XD
我成日都係咁~出街都打返去~叫話俾兔兔聽電話~XDD))傻

唉,冇得錫佢冇得摸佢仲冇左佢陪我訓
Be_Be_1989 2009-8-12 11:13:22 PM
原帖由 wesky 於 2009-8-12 10:51 PM 發表
去邊玩啊

加拿大同冰島
elyse)) 2009-8-13 01:39:33 AM
一個月都好耐,到時煤炭屎同毛神神都可能認左你朋友做爸爸�媽媽
不過你去完加拿大同冰島快點返黎

再次投入返煤炭屎同毛神神既懷抱:009:
小糖^^ 2009-8-13 09:22:06 AM
勞仔 2009-8-13 10:53:17 AM
:023: 玩得開心d丫,盡量學習放底,回來再用200%的愛去親近他們喔。
去旅行,影多d相返黎睇睇丫:002:
BB囡 2009-8-13 11:24:24 AM
嘩..你就好啦~~好羨慕你呀
玩得開心d啦
我平時唔去兔爸家都係用視象嫁
等佢地個都可以成日聽到你把sing,唔係驚佢地會唔記得你
Be_Be_1989 2009-8-13 03:30:09 PM
原帖由 elyse 於 2009-8-13 01:39 AM 發表
一個月都好耐,到時煤炭屎同毛神神都可能認左你朋友做爸爸�媽媽
不過你去完加拿大同冰島快點返黎

再次投入返煤炭屎同毛神神既懷抱:009:

如果真係咁我會好心痛:063:
Be_Be_1989 2009-8-13 03:31:38 PM
原帖由 勞仔 於 2009-8-13 10:53 AM 發表
:023: 玩得開心d丫,盡量學習放底,回來再用200%的愛去親近他們喔。
去旅行,影多d相返黎睇睇丫:002:

唉,攪到去旅行都去得唔安落咁
Vinkivan 2009-8-13 05:22:42 PM
不如俾件你嘅衫佢哋瞓, 咁可以留住你嘅氣味呢~!! <--- 我未試過唔知得唔得, 都係提議下~!
cordero 2009-8-13 08:19:51 PM
我都岩岩離開左珍珍一個月....頭果陣真係好唔慣
好彩有兔友既兔俾我見下,我先好d..

快速發帖