#^51^#   有冇人係FACEBBOK打麻雀!?   #^51^#
我都係玩左2日~XDD 好似好爛賭咁~一得閒就打麻雀~~
但我都仲係新手~XDD 因為屋企人都唔教我打麻雀~
都係自己亂打亂玩~咁學打~所以成日都輸~~-W-

wesky 2009-8-13 04:55:06 PM
玩到得返 0 蚊 :012:
katatata 2009-8-13 04:57:52 PM
XDD 如果有幾個E-MAIL既話~開多幾個FACEBOOK ACC玩~XD
同埋佢網頁好似有得試玩~唔駛用錢~-口-同埋可以玩任務~

http://www.godgame.com.tw/mj/
lingyan 2009-8-13 04:58:07 PM
玩左好耐,不過每日得個300幾蚊,唔駛2舖就玩哂 ...
不過好彩佢係連屁胡都食得,賺得100得100 XD
katatata 2009-8-13 05:00:15 PM
#^79^#  我好彩少少~玩左2日都未見底...
賺到9千~輸到2千~依家又賺返9千~ =口="
wesky 2009-8-13 05:06:29 PM
9千 好勁 wor
katatata 2009-8-13 05:12:39 PM
#^80^# 我好運而已~ #^79^#
Vinkivan 2009-8-13 05:17:49 PM
我冇玩哦~~~ 因為我比較鍾意打真嗰啲~~~~ 呵呵呵#^11^# #^11^# #^11^#
千千 2009-8-13 11:37:45 PM
好好玩~但次次都零左
cordero 2009-8-14 08:42:49 AM
5識打麻將=3=
勞仔 2009-8-14 01:58:16 PM
我入到去,佢話我等級不夠..唔比我打丫:011:
katatata 2009-8-14 02:58:56 PM
=口= 去新手區wo~~~~
勞仔 2009-8-14 03:46:38 PM
玩緊啦,而家2lv嚕~:039:
勞仔 2009-8-14 04:45:29 PM
我係新手區玩,點解去左十幾LV果度....一陣間就輸光左啦:022:
勞仔 2009-8-14 05:08:50 PM
窮死輸光哂..點算呀....而家玩唔到呀
:022:

快速發帖