好得人驚呀...><見到佢地係咁扭埋一old...><:018::029:  

不過$10 真係好鬼多.. 
我都唔知敢唔敢 夾出黎 俾佢地食:065:

買得返黎.點都要俾佢地食....
唉.買左返黎成日喇�.�我宜家行過去睇下都驚.:067:
你地睇下..
檸啡 2008-7-23 10:41:57 PM
原帖由 shirley_117 於 2008-7-22 02:18 PM 發表
點解唔買乾既?我覺得乾既冇咁核突.......

因為樓主覺得新鮮D~有營養D,同埋多水份~*
仲有生既係全無加工~~~
nutsz 2008-7-23 11:21:43 PM
果然有D驚嚇@@  另一方面佩服樓主o既勇氣!!:054:
加油!! D虫應該真係好好營養   
我就唔敢買呢D虫去喂
學鼠友講 屋企人都唔俾啦
jojo 2008-8-27 07:18:24 PM
我只係買左d干的蟲蟲比我一家的寶貝食~
至於生的就唔好搞啦~:075:
見到都怕怕~~:050:
不過干的蟲蟲幾香架~
好似d炸野食味~:073:
chole 2008-8-27 10:34:37 PM
嘩,,,,
你真大膽.....
咁都夠膽買....
小心佢成蟲喎!!
Tommy123 2008-8-27 10:49:00 PM
我 都 買 左 麵包蟲 . . . . . .乾 = w= """

郁 既 太 核 突 喇 = o =
stephen28 2008-8-27 11:32:03 PM
我 冇 買 呢 D 野 比 佢 地 食 嫁 呢 :046:  @@
like_yan 2008-10-19 11:48:37 AM
嘩!!! 十蚊有咁多.....:046:

好嘔心!!!! :056:

D 虫會變成虫家!!! 到時仲嘔心......
0772 2009-4-7 12:50:43 PM
買2 - 3蚊GE蟲OK嫁啦

咁樣太多啦`
梁芷茵 2009-6-4 10:49:59 PM
你有冇試過味先俾隻鼠鼠食呀 ?
wonghw0515 2009-7-22 12:24:49 AM
放心,吾係單獨一條係吾會變成蟲同繁殖,話d蟲樣嘔心又吾算好嘔好,但真係夾吾到d蟲。
Kaye少 2009-8-7 06:25:19 PM
鼠鼠鐘唔鐘意食先??
我以前都買過餵魚
可以買2-3蚊架
戀愛終止 2009-8-21 09:34:07 PM
用微波爐丁乾佢

會好
suet1220 2010-3-21 12:40:33 PM
d蟲洗唔洗喂嫁=.=:043:
牙健__ 2010-3-27 04:58:31 PM
好得人驚
hochun999 2010-3-30 03:57:13 PM
:075:救命啊- -好嘔心

快速發帖