好得人驚呀...><見到佢地係咁扭埋一old...><:018::029:  

不過$10 真係好鬼多.. 
我都唔知敢唔敢 夾出黎 俾佢地食:065:

買得返黎.點都要俾佢地食....
唉.買左返黎成日喇�.�我宜家行過去睇下都驚.:067:
你地睇下..
檸啡 2008-7-15 11:22:35 PM
:058:  好得人驚丫.....
你要俾野佢地食咖啵~~(其實鼠鼠食淨既糧俾佢地都得)
唔怕臭咩 = =
仲有丫....佢地有d擺耐左會成虫咖..... = ="
記得睇返個網教你果d咁做喇.....

我見到粒米咁細條既菜虫我都會毛管凍.... =﹏=|||
唉....我真係冇咁大勇氣喇......就算有.....屋企人都唔俾啦~~
wesky 2008-7-15 11:24:55 PM
咦...... 唔敢望....
好核突  -0-
偉大既鼠媽, 你記得餵你既鼠鼠啦~~ :040:
茵茵 2008-7-15 11:32:29 PM
菜虫 反而我就唔係好驚. 依d虫就驚驚.份量太多了

我會跟著個網做^^唔該:054:  

我希望明天會克服到:056:
檸啡 2008-7-15 11:36:52 PM
~_~ 我用快子夾佢地就應該冇問題(每次用即棄快子)....
但要我掂到佢地就咪搞 =口=|||
用完個盒都會即刻掉左佢...唔會洗完再用!!!!!

不過以上都係想像.......
因為要養住d虫對我黎講真係會每日嘔死......:075:
吃不到的蘋果 2008-7-16 01:10:54 AM
一定要買這麼多嗎~"~??

買幾蚊唔得嗎@@?

邊餵得到咁多...你又不是養二三十隻倉鼠= =||
wesky 2008-7-16 01:13:46 AM
我覺得佢地會繼續繁殖....
唔知會唔會既呢???
咁咪食極都食唔完??
hh0 2008-7-16 05:53:13 AM
變左成年甲虫先會產卵再孵成幼虫
就甘係個盒度唔會繁殖既
茵茵d虫好快會俾倉鼠同刺子食晒ga la,
唔知sonic 仔食唔食既呢
siubb~ 2008-7-16 01:44:11 PM
你買咁多........無得買少d??
幾時鼠鼠先食得晒:017:
檸啡 2008-7-16 02:13:02 PM
聽說可以買幾蚊都得~可以唔洗1次買太多~
因為虫虫可以自己養....
成虫後會生虫bb....
kelly_shing 2008-7-22 01:47:04 PM
哇你真係買左佢地返唻呀><
好嘔心呀真係!!:046:
你真係好勇敢,喂之余仲要對住...我一定受唔起:075:
茵茵 2008-7-22 01:58:53 PM
佢地就食哂了 ^^  遲d我又要去buy ^﹏^:022:
甜品糕 2008-7-22 02:06:54 PM
我click入黎果陣已經諗緊會唔會有虫虫相...><
入到黎一路將頁面向上拉, 一路諗千萬唔好有相....千萬唔好有相....

em.......
你d虫虫好有光澤, 仲好肥美, 而且好生猛咁喎
鼠鼠一定食得好開心^^
不過以驚虫既人(我)既角度睇, 咁光澤肥美我仲驚><
我睇相已經驚, 想像唔到仲要睇住佢地扭下扭下個樣, 仲要夾出黎...><
你好勇敢!!!你既鼠鼠有個咁好既主人好幸福!!!
shirley_117 2008-7-22 02:18:45 PM
點解唔買乾既?我覺得乾既冇咁核突.......
。靈〞 2008-7-23 05:21:27 PM
好 嘔 的 說,,

我 見 到,,

都 嘔 埋 琴 日 既 早 餐 出 黎,,  :043:

快速發帖