今日,大笨好似有些吾妥咁...
平時佢都會食好多野既*(包括草啦糧啦`)一個鐘通通掃哂=3='
但係今日佢完全吾同哂..吾知係咪病左啦`
佢今日成日都吾肯食野..水都吾飲淡`正係識訓..
琴晚我通頂同佢玩陣先再訓啦`
跟住呢我放番佢入籠到..臨訓前都見到佢跳兩下=_='
到左今日正係識訓..抱佢出黎又係識訓-_-'
之後到左頭先..佢冇啦啦look左兩look-_-'(睇烈火果陣時)
佢look既動作係好似打關鬥甘..姐係人平時look兩下既動作甘啦..
依家勁驚..吾知佢係咪病左...洗吾洗帶佢睇獸醫?
大家幫幫手#^37^#
wesky 2009-8-15 11:36:24 PM
向左右翻滾 ???
未見過兔兔會咁玩喎...
唔飲唔食要額外小心,  早日 book dr. check check
SiuShan` 2009-8-15 11:38:37 PM
原帖由 wesky 於 2009-8-15 11:36 PM 發表
向左右翻滾 ???
未見過兔兔會咁玩喎...
唔飲唔食要額外小心,  早日 book dr. check check

係..
我都吾知佢係咪玩下..我第一次見到佢甘樣t^t..
嗯嗯..知道`
光之天使)) 2009-8-16 12:48:02 AM
...........碌呀.........我都未見過~
不過如果你話唔食野既話~
真係要盡早去睇醫生~

菜菜唔食?
你...用針筒餵佢飲水先~唔可以缺水架~
如果屋企有草粉,就開住d先
Cody)) 2009-8-17 09:48:06 AM
睇情況一定要睇醫生, 因為成日唔食野後果好嚴重, 真係會死兔架, 你快d帶佢去睇醫生啦!
九龍動物醫院: 九龍城啟德24及26號地下 TEL: 2382-3300
大圍珍禽異獸及寵物醫院 : 沙田大圍積信街75號  TEL: 2687-1030
                                               EMERGENCY: 9339-6842

有病就快D帶兔兔去睇醫生啦, 千其唔好拖啦, 知道嗎?
Goody09 2009-8-17 02:36:52 PM
盡快睇醫生啦...唔食野...一定有病
money 2009-8-17 02:56:02 PM
兔兔唔食野...係好大件事ga~~
你快d帶兔兔去睇dr. 啦

快速發帖