大家好~
我叫做鄧大笨呀xD~
我係男仔黎咖~呵呵*
唉~其實大笨腸停/3\;遲d帶佢睇e生`
依家主人我食吾安坐吾樂甘..
佢成日吾食野..水又吾飲甘..
d屎又愈黎愈細粒...又成日訓`

wesky 2009-8-17 08:36:32 PM

回復 12# 的帖子

Agree ~~ ^^
當然如果大家得閒, 睇完不妨留返個 Comment~ 支持下嘛
尤尤 2009-8-17 09:06:56 PM
你好呀大笨....
腸停可以好嚴重架....
即刻帶佢去睇e生....
唔好等...
otistou 2009-8-17 09:34:45 PM
原帖由 SiuShan` 於 2009-8-17 02:18 AM 發表
好想發火囉.v.'
睇完人地d野吾留cm就走人..

想識人就客氣d啦.....!!!!!!!
﹏s!u凝. 2009-8-17 11:15:58 PM
留 個 cm 比 你 ;D
我 隻 兔 兔 叫 呀 bee 啊 !_!
做 個 朋 友 仔 丫 ;)
SiuShan` 2009-8-18 12:49:59 AM
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
SiuShan` 2009-8-18 12:51:40 AM
原帖由 elvisli 於 2009-8-17 05:54 PM 發表
唔安樂又擔心.咁做咩要遲d睇?遲到幾時?明天?定係等到佢病到好辛苦先睇

你等得.兔兔未必等得

腸停可以係24小時內好大轉變

我未睇到你有幾急切.得個講字.只在介意人地有冇留cm比你.

況且minihouse一直追求 ...

我認得你.你係(有人要去外國讀書.想搵人收養兔仔)既p0st出現過嘛~
我仲記得你鬧人添^^..
SiuShan` 2009-8-18 12:52:57 AM
原帖由 大富翁 於 2009-8-17 03:07 AM 發表
唔好咁火...我留俾你...我隻小兔叫caca呀!
我睇到你d相...做咩大笨咁唔乖呀...屎屎好少wo!!!
仲有呀..點解大笨冇草食ge??!!
草要24小時供應wo..唔係腸停唔會好ga!

唉..已經帶左佢睇e生.. 好彩冇事-.-'
打左2支針.餵左佢食藥嚕-v-'
SiuShan` 2009-8-18 12:53:43 AM
原帖由 tracy 於 2009-8-17 09:22 AM 發表
大笨你好呀~~~~
如果係腸停就快d去睇醫生wor~~~唔係就好大件事架啦

你好牙~~
大笨冇事啦 .. 多謝關心~
SiuShan` 2009-8-18 12:54:59 AM
原帖由 光之天使 於 2009-8-17 04:42 PM 發表
你好呀~大笨~好大隻wor你~

你話"遲d"帶佢睇醫生...即係幾時?

腸停唔等得架wor!!
兔仔唔食野好大件事,
唔好話廿四個鐘,12個鐘唔食野已經有生命危險...
你都係快d帶佢睇醫生la~

今日帶左..有好多我都有預約左..但有d滿哂..有d電話就吾通甘~
依家大笨冇事真係太好~
曰日賞 2009-8-18 12:59:58 AM
好Q啊!:039:
momopig 2009-8-18 01:01:31 AM
原帖由 SiuShan` 於 2009-8-18 12:49 AM 發表

心乜q野聲?預約滿哂囉..其他果d e生又唔好.吾通叫我帶隻兔中個頭埋去牙?
我已經帶左佢睇e生啦.
你吾q中意留cm咪冇q留囉.
我吾係求你地囉.吾該講野有禮貌d啦
你甘講搞到我好q火囉吾該.吾好對號入坐啦頂你`

唔好意思,我其實好少留comment,不過見到你呢個post不得不出聲!

呢度既兔友個個都愛鍚同緊張兔兔,我覺得好無禮貌0個個,係你!

呢度既post唔係人生攻擊,請自重.
曰日賞 2009-8-18 01:05:14 AM

曰曰賞有相看啦

各位真對不起!一直都無相片比你地看,他是我仔仔叫寶寶:038:
elvisli 2009-8-18 01:05:33 AM
原帖由 SiuShan` 於 2009-8-18 12:49 AM 發表

心乜q野聲?預約滿哂囉..其他果d e生又唔好.吾通叫我帶隻兔中個頭埋去牙?
我已經帶左佢睇e生啦.
你吾q中意留cm咪冇q留囉.
我吾係求你地囉.吾該講野有禮貌d啦
你甘講搞到我好q火囉吾該.吾好對號入坐啦頂你`

我唔覺得佢有幾冇禮貌

我只見到你用字低俗..

加個助語詞落去有咩意思

大聲D?定係惡D?

呢個論壇討論同留言風氣不嬲都好溫文.我感覺你不太合適這個地方.請自重

你火唔火又點?唔滿意可以唔睇.但係請你唔好惡言攻擊我地既兔友

每個人都有自由去留言.人地一兩句就令到閣下所謂既好火只代表其EQ之高低

好多兔友不嬲都清楚我有果句講果句.係POST鬧人又點?你覺得我鬧得唔岩可以提出

鬧人唔代表係錯.敢問你覺得自己而家好岩?

SiuShan` 2009-8-18 01:05:54 AM
[quote]原帖由 momopig 於 2009-8-18 01:01 AM 發表

唔好意思,我其實好少留comment,不過見到你呢個post不得不出聲!

呢度既兔友個個都愛鍚同緊張兔兔,我覺得好無禮貌0個個,係你!

呢度既post唔係人生攻擊,請自重. [/quot
okok.

千千 2009-8-18 01:48:13 AM
不如 講多d兔兔既 野"
好似" 幾歲??" 養左 幾耐???甘""
見你 兔兔好細隻甘""

快速發帖