大家好~
我叫做鄧大笨呀xD~
我係男仔黎咖~呵呵*
唉~其實大笨腸停/3\;遲d帶佢睇e生`
依家主人我食吾安坐吾樂甘..
佢成日吾食野..水又吾飲甘..
d屎又愈黎愈細粒...又成日訓`

SiuShan` 2009-8-17 02:18:40 AM
好想發火囉.v.'
睇完人地d野吾留cm就走人..
大富翁 2009-8-17 03:07:42 AM
唔好咁火...我留俾你...我隻小兔叫caca呀!
我睇到你d相...做咩大笨咁唔乖呀...屎屎好少wo!!!
仲有呀..點解大笨冇草食ge??!!
草要24小時供應wo..唔係腸停唔會好ga!
m1k1 2009-8-17 03:38:51 AM
喂喂xd我隻兔兔叫10k10k呀xd今日晏就會多隻tim呀xd
tracy)) 2009-8-17 09:22:14 AM
大笨你好呀~~~~
如果係腸停就快d去睇醫生wor~~~唔係就好大件事架啦
珊迪小姐 2009-8-17 11:11:48 AM
你好呀大笨~~
不如試下餵少d糧/菜 等兔兔要食多d草丫
我個仔近排都因為食多左菜 cc細粒左
所以今日起要扣菜呀!! \_/
Goody09 2009-8-17 12:27:56 PM
您好大笨..歡迎加人兔友大本營..我goody 仔...又名小肥good 大家做個朋友仔...大家都賓尼兔....#^74^#
choi_ching 2009-8-17 12:35:20 PM
大家都係啡啡地色,,,你入黎我地果個留個cm丫
光之天使)) 2009-8-17 04:42:11 PM
你好呀~大笨~好大隻wor你~

你話"遲d"帶佢睇醫生...即係幾時?

腸停唔等得架wor!!
兔仔唔食野好大件事,
唔好話廿四個鐘,12個鐘唔食野已經有生命危險...
你都係快d帶佢睇醫生la~
小糖^^ 2009-8-17 05:13:55 PM
wesky 2009-8-17 05:19:42 PM
腸停係關乎性命架
遲左少少都醫唔返
最好就即刻帶佢去睇
唔係後果不敢想像
elvisli 2009-8-17 05:54:40 PM
唔安樂又擔心.咁做咩要遲d睇?遲到幾時?明天?定係等到佢病到好辛苦先睇

你等得.兔兔未必等得

腸停可以係24小時內好大轉變

我未睇到你有幾急切.得個講字.只在介意人地有冇留cm比你.

況且minihouse一直追求的是分享.而不是回報
kittyz 2009-8-17 07:07:47 PM
你好呀大笨∼
我係貓貓兔既蘿蔔呀!宜加4個月大
多多指教#^72^#

大笨幾耐無野食呀?
好似如果兔兔一日吾食野好大獲架∼#^77^#

small_tra 2009-8-17 07:23:09 PM
原帖由 elvisli 於 17-8-2009 05:54 PM 發表
唔安樂又擔心.咁做咩要遲d睇?遲到幾時?明天?定係等到佢病到好辛苦先睇

你等得.兔兔未必等得

腸停可以係24小時內好大轉變

我未睇到你有幾急切.得個講字.只在介意人地有冇留cm比你.

況且minihouse一直追求 ...

講得非常好~!講得岩丫~!

講晒我d心聲~!比個:010: 你!
千千 2009-8-17 08:26:43 PM
=3=  你好~~
我 叫 trubi""
係 蘋果王" 偷食 最 耍家:057:

快速發帖