00 66有個最大0既性格分別就係, 一個超級鐘意跳, 一個就乖巧好多, 唔會亂黎...
當然就係00 (女) 乖D, 會痴人..
66(仔) 就過度活躍, 有咩都係跳0左先, 總之有野係佢面前, 見到頂0既佢都會係跳0左先. 唔理跳唔跳得過 XD
E.G. 跳上老佛爺0既籠頂. 跳上包草上面. 仲要阿蛋叫兔, 越叫越走...XD

有見及此. 前兩日幫佢地改裝過間屋...XD

登~~登~~登~~~~登....
就係加多層板俾佢地 :p

咁鐘意跳就俾佢係入面跳夠佢 #^64^# #^64^#

00@二樓, 睇下佢坐得幾lady #^58^# #^58^#

66@二樓, 男仔係man d0既 #^57^#

同場加送大patpat @ 地下.

我成日話佢地恩愛..究竟有幾恩愛 ?? 有相為證 #^65^#

隔住欄都要幫對方清潔 #^9_003^# #^9_003^#
~~~~~~~~~~~~~~~
成日掛住0066, 都冇提過老佛爺.#^64^# #^64^#
老佛爺前幾日做0左我第3隻白老鼠.

兔媽我終於識用個剷 #^11^# #^11^#
佢剪完毛後生0左好多 #^43^# #^43^#

隻傻野飲水飲到淨係見到下巴...#^41^#

#^45^# #^45^# #^28^# #^28^#

=======================================================
0岩0岩星期日帶0左佢地兩個去打第4針疥癬針.

佢地已經好番哂喇, 下一步就係治埋d虱同儲錢同佢地desex:021: :021:

之前剪完毛都冇得閒同佢地影相 :p

呢個就係00白臘腸look :014:
before

after

66就好彩d..做第2個實驗品
before

after

繼上次俾0左個大草兜事件後, 見到有個窄身d, 就買黎試下睇下會唔會好d啦.. 再掛高0左小小, 唔使痴住個地下..
點知..佢兩個都係..

:011: :011: [

eggegg 2009-8-18 09:58:46 AM
原帖由 千千 於 2009-8-18 01:36 AM 發表
0066  係 毛毛球 xdd:073:

係係#^5_002^# #^5_002^#

剪緊毛0既時候就到我變毛球..#^51^#
eggegg 2009-8-18 10:00:21 AM
原帖由 小米 於 2009-8-18 02:56 AM 發表
00 剪得真係好短呀~
咁夏天就可以唔洗咁熱 la ^^

同埋最重要係唔會甩咁多毛 同埋 唔會滿天飛 #^51^# #^51^#
eggegg 2009-8-18 10:07:01 AM
原帖由 choi_ching 於 2009-8-18 03:05 AM 發表
kawaii..我都有同佢地剪毛,,不過唔敢剪得太短

我都唔想太短架. :p 不過第一次剪00, 太興奮, 剷剷下先發覺好似短得滯 #^36^# #^36^# #^30^#
eggegg 2009-8-18 10:08:50 AM
原帖由 kkyan01 於 2009-8-18 09:17 AM 發表

真係好多毛毛啊, 好可愛 ~~
但係幫佢剪毛個o個就辛苦d啦 ~

係呀, 0個個咪係我囉.  前前後後攪0左都好似有4個鐘. 佢兩個又坐唔定, 一鬆手又想襯機逃走 #^13^# #^13^#

剪完之後到我變0左毛人 #^11^#
小糖^^ 2009-8-18 12:38:03 PM
chocolate301 2009-8-18 01:39:23 PM
剪完之後真係唔同晒呀~~哈哈..

最後果張好搞笑..個兜細o左咁多都仲企到入去~~
真係勁!!
eggegg 2009-8-18 03:10:49 PM
原帖由 chocolate301 於 2009-8-18 01:39 PM 發表
剪完之後真係唔同晒呀~~哈哈..

最後果張好搞笑..個兜細o左咁多都仲企到入去~~
真係勁!!

咪係囉..#^41^# #^41^#
諗住今次實入唔到啦..

哎 #^41^# #^41^# #^13^#
光之天使)) 2009-8-18 03:13:10 PM
LOAD D相好慢...
00 66 遇到你真係好彩~#^58^#
eggegg 2009-8-18 03:14:02 PM
原帖由 小糖^^ 於 2009-8-18 12:38 PM 發表
可能佢地想要間屋……要張床

佢地而家兩個成日隔住欄係到錫錫同舔舔
#^11^# #^11^# #^27^# #^27^#
eggegg 2009-8-18 03:14:53 PM
原帖由 光之天使 於 2009-8-18 03:13 PM 發表
LOAD D相好慢...
00 66 遇到你真係好彩~#^58^#

呢兩日成個上網系統有問題, 所以上網會慢同有時會去唔到某d網 #^45^#
hamster1013 2009-8-18 03:32:32 PM
00同66都好可愛呀!
你係咪用電剪同佢哋2個剪架?
2個都剪得ok丫~
eggegg 2009-8-18 03:47:50 PM
原帖由 hamster1013 於 2009-8-18 03:32 PM 發表
00同66都好可愛呀!
你係咪用電剪同佢地2個剪架?
2個都剪得ok丫~

係呀, 第一次用電剪, 所以剪000既時候未控制到個長度 :p
變0左 skin head :p

到66 就好d

之前有用過較剪剪架,不過佢地d毛實在太多. 剪到手軟都仲有好多, 同埋會剪到一忽忽, 好醜樣#^14^# #^14^#
kkyan01 2009-8-18 04:42:17 PM
請問電剪用邊隻啊, 可以係邊到買啊, 價錢大約幾多呢 ?
我想買啊, 但唔識買啊。
有冇推介啊 ?

用較剪剪好辛苦啊 >.<
small_tra 2009-8-18 07:30:04 PM
00 d毛毛長咁多o既~?

00好比心機生毛wor..............
eggegg 2009-8-18 10:23:13 PM
原帖由 small_tra 於 2009-8-18 07:30 PM 發表
00 d毛毛長咁多o既~?

00好比心機生毛wor..............

長0個張係BEFORE. 第二張係AFTER. :040: :040:

快速發帖