00 66有個最大0既性格分別就係, 一個超級鐘意跳, 一個就乖巧好多, 唔會亂黎...
當然就係00 (女) 乖D, 會痴人..
66(仔) 就過度活躍, 有咩都係跳0左先, 總之有野係佢面前, 見到頂0既佢都會係跳0左先. 唔理跳唔跳得過 XD
E.G. 跳上老佛爺0既籠頂. 跳上包草上面. 仲要阿蛋叫兔, 越叫越走...XD

有見及此. 前兩日幫佢地改裝過間屋...XD

登~~登~~登~~~~登....
就係加多層板俾佢地 :p

咁鐘意跳就俾佢係入面跳夠佢 #^64^# #^64^#

00@二樓, 睇下佢坐得幾lady #^58^# #^58^#

66@二樓, 男仔係man d0既 #^57^#

同場加送大patpat @ 地下.

我成日話佢地恩愛..究竟有幾恩愛 ?? 有相為證 #^65^#

隔住欄都要幫對方清潔 #^9_003^# #^9_003^#
~~~~~~~~~~~~~~~
成日掛住0066, 都冇提過老佛爺.#^64^# #^64^#
老佛爺前幾日做0左我第3隻白老鼠.

兔媽我終於識用個剷 #^11^# #^11^#
佢剪完毛後生0左好多 #^43^# #^43^#

隻傻野飲水飲到淨係見到下巴...#^41^#

#^45^# #^45^# #^28^# #^28^#

=======================================================
0岩0岩星期日帶0左佢地兩個去打第4針疥癬針.

佢地已經好番哂喇, 下一步就係治埋d虱同儲錢同佢地desex:021: :021:

之前剪完毛都冇得閒同佢地影相 :p

呢個就係00白臘腸look :014:
before

after

66就好彩d..做第2個實驗品
before

after

繼上次俾0左個大草兜事件後, 見到有個窄身d, 就買黎試下睇下會唔會好d啦.. 再掛高0左小小, 唔使痴住個地下..
點知..佢兩個都係..

:011: :011: [

喵女)) 2009-8-18 12:21:05 AM
哈哈∼
最尾個張太可愛了∼好鬼搞笑
剪完都咁多毛-3-?
kwaikwai 2009-8-18 12:23:49 AM
好好好得意呀~~~#^65^#

不過00係唔係剪左好耐毛??
長得咁快既??@@
eggegg 2009-8-18 12:25:46 AM
原帖由 喵女 於 2009-8-18 12:21 AM 發表
哈哈∼
最尾個張太可愛了∼好鬼搞笑
剪完都咁多毛-3-?

兩隻我都淨係剷0左個身d毛, 唔敢攪佢地個頭.

00第一隻, 所以剷到好短, 到660既時候, 唔敢咁短, 唔想見到兩條臘腸走黎走去 :053: :053:

66就幫佢剪0左條大頸巾架喇.

d毛多到可以整cushion :037: :037:
eggegg 2009-8-18 12:26:52 AM
原帖由 kwaikwai 於 2009-8-18 12:23 AM 發表
好好好得意呀~~~#^65^#

不過00係唔係剪左好耐毛??
長得咁快既??@@

你係咪指頭0個兩張呀?:057:

一張係before, 一張係after :053: :053:
由毛球變臘腸
FATO_W 2009-8-18 12:45:38 AM
又剪得幾好睇wor!
佢地兩個仲係好似樣 #^33^#
千千 2009-8-18 01:36:35 AM
0066  係 毛毛球 xdd:073:
小米 2009-8-18 02:56:42 AM
00 剪得真係好短呀~
咁夏天就可以唔洗咁熱 la ^^
choi_ching 2009-8-18 03:05:23 AM
kawaii..我都有同佢地剪毛,,不過唔敢剪得太短
chrisyan 2009-8-18 07:45:46 AM
間屋好似細左小小~~~
eggegg 2009-8-18 08:06:33 AM
原帖由 chrisyan 於 2009-8-18 07:45 AM 發表
間屋好似細左小小~~~

佢兩個係新住客,係執番黎架,個欄有兩呎半闊架,佢兩個已經霸左我大半個廳:056: ,遲D要等絕左育就可以放番一齊住。:053:

kkyan01 2009-8-18 09:17:20 AM
原帖由 千千 於 2009-8-18 01:36 AM 發表
0066  係 毛毛球 xdd:073:

真係好多毛毛啊, 好可愛 ~~
但係幫佢剪毛個o個就辛苦d啦 ~
tracy)) 2009-8-18 09:37:55 AM
66好似真係剪得靚d bor~~~但唔剪短d唔驚佢熱咩?
eggegg 2009-8-18 09:57:13 AM
原帖由 tracy 於 2009-8-18 09:37 AM 發表
66好似真係剪得靚d bor~~~但唔剪短d唔驚佢熱咩?

而家都ok呀, 我屋企有set timer 開 冷氣, 都ok.
其實已經短0左好多. 真係唔想兩條臘腸周屋走 #^64^# #^64^#
eggegg 2009-8-18 09:57:59 AM
原帖由 fato_w 於 2009-8-18 12:45 AM 發表
又剪得幾好睇wor!
佢地兩個仲係好似樣 #^33^#

一個個頭尖d, 一個個頭圓d #^9_003^# #^9_003^#

快速發帖