好靚仔呢^.^:078: :057:
elyse)) 2009-8-30 04:18:43 PM
左面那塊是否磨牙石,如果是就唔好要佢
費時一陣比兔友見到又罵
而且兔兔其實只要食大量草就可以磨到牙,
磨牙石對佢身體長遠黎講都唔好,而且不是即時可以察覺出來的。
所以唔好要磨牙石

如果你想佢磨門牙,可以比草磚。

如果想比佢玩,就買粒木仔比佢玩。
elyse)) 2009-8-30 04:23:27 PM
入返正題,哈哈哈哈
sunday 仔好可愛,最尾個幾張好似人地剛剛訓醒。
好不滿地說:媽咪我要訓...唔好映:069:
大富翁 2009-8-30 04:32:20 PM
點解地下個張墊會整起左ge?
sunday 好可愛!!!
kittyz 2009-8-30 05:12:12 PM
sunday隻手仔好圓呀∼
最後果張隻手仔出左黎,好得意呀!#^9_003^#
FATO_W 2009-8-30 06:01:49 PM
sunday好白好似綿花 #^80^#
sheepman 2009-8-30 06:16:32 PM
sunday仔而家幾歲呀??
佢好得意呀
尤其個正面XD
oscarlik 2009-8-30 06:39:42 PM
你塊板唔夠位放呀-,-?
咁你隻兔活動範圍咪好少囉
快d買過個新籠啦...
佢咁可愛,,,要比最好既野佢架媽:060:
juju 2009-8-30 06:55:28 PM
Sunday 仔係咪係愛護動物協會領養ga???

好可愛呀~~
wesky 2009-8-30 07:10:07 PM
好白
下次唔好用閃光燈影啊, 兔地會盲眼架
≧.≦兔仔≧.≦)) 2009-8-30 10:15:58 PM
原帖由 sheepman 於 2009-8-30 06:16 PM 發表
sunday仔而家幾歲呀??
佢好得意呀
尤其個正面XD

3歲la...
原帖由 juju 於 2009-8-30 06:55 PM 發表
Sunday 仔係咪係愛護動物協會領養ga???

好可愛呀~~

係丫:053:

原帖由 wesky 於 2009-8-30 07:10 PM 發表
好白
下次唔好用閃光燈影啊, 兔地會盲眼架

甘下次唔用了
Panda)) 2009-8-31 01:35:44 AM
我之前係何文田愛護動物協會探過佢~~本身想領養~不過聽d職員講佢唔係好好脾氣~~所以怕佢同lucky 仔夾唔黎#^13^#  不過佢真係好可愛#^27^#
debbie1222 2009-8-31 01:01:37 PM
sunday仔好得意:039: ,好似我隻傻嘟:014:
水樽掛在層板上 ,層板面與水樽口距離只得4、5吋左右高是不夠的(成兔計)
sunday不能夠站立式飲水
兔不似狗仔般可以底頭式飲水(就算飲到..都辛苦la)
兔咀對住水樽口應向上少少,咁就飲得舒服
應掛番落下層
由籠底到水樽口距離
應有約7、8吋高
(((最好以兔兔坐着的姿勢,水樽口掛在牠的咀位置高dd就good la))):048:
尤尤 2009-9-19 05:56:48 PM
sunday好白雪雪....
好得意...#^13^#
比姊姊抱下好冇??#^11^#

快速發帖