早幾日去Q兔買了佢地自己的草,,,,
不是A草,,,
不是T草,,,,
是什麼呢,,,,
我買了發現兔兔不太愛吃,,,
可能較硬,,,,
你們有人食Q兔的草嗎,,,,是平好多啊,,,
wesky 2009-9-1 01:04:34 AM
其實平只係錯覺...
計返磅數, 一箱箱既價錢, 其實差不多
vice0926 2009-9-1 02:18:50 PM
下?原來係大陸草牙?
佢仲話佢地自己d草一樣係美國度運返黎~
只不過冇自己包裝所以先咁平
好彩冇買過!><
大富翁 2009-9-1 05:40:56 PM
CACA 一直都係Q 兔加APD!!!
但如果CACA ONLY 食APD 屎屎就會好黑唔大!
但食Q兔就會大好多綠好多!
講到價格其實計起黎仲好似貴過O記!!
雖然我都對Q 兔草有D 保留!但係CACA 食左又唔覺有事!
但一直都想幫CACA 轉食其他品牌!!
cordero 2009-9-1 09:23:52 PM
個人感覺係...q兔草好臭....
lunar 2009-9-1 09:49:06 PM
原帖由 cordero 於 2009-9-1 09:23 PM 發表
個人感覺係...q兔草好臭....

唔通d肥料是................
kiki001 2009-9-1 11:23:30 PM
初初我都有買過﹐之後聽人講d 草營養差,就唔敢再買啦…  :026:
TINA 2009-9-4 02:37:53 PM
下,,,,Q兔D草不是太好,,,,
我都發現左我阿咪雞其實食少左好多,,,
同埋便便無甘多....
要轉返食T草先得啦,,,,
425元有10BLS,,,,你們買的是嗎??
hh0 2009-9-4 03:14:15 PM
425元有10BLS ????
咪仲貴過O記同momi / NE
呢個價同apd差唔多
不如食apd啦

快速發帖