波波啲大小便不嬲大部分都會喺toilet搞掂..
係有時曳曳先會喺出面susu..
大便就有8成..

但係呢個星期唔知點解佢成日都係出面大便..
日日見到我都想發脾氣..

我就比佢激死喇><
wesky 2009-9-5 10:27:08 AM
係咪想霸地盤啊
ka@+ 2009-9-5 10:39:27 AM
唔會丫..
屋企得佢一粒囡..
成家人都當佢係皇帝女咁睇..
光之天使)) 2009-9-5 11:19:30 AM
唔關事架....
兔兔係會想係自己地方留低氣味~
唔關得唔得佢一粒囡事架~~

兔兔desex左未呀?
tracy)) 2009-9-5 11:53:57 AM
佢幾大呀?可能係大個女要霸地盤呀,
呢d係兔兔既天性,同佢乖唔乖無關,我隻女間唔中都係咁做架(<--佢未做絶育),
佢遲d可能會噴尿tim呀.......
如果係因為未絶育,咁就點教都係咁架啦,天性既野,無得改,唯一既解決辦法係盡快同佢絶育
ka@+ 2009-9-5 01:07:34 PM
絕左喇..
而家歲幾..
以前係發脾氣先會四圍大便..
而家係唔唔係都四圍大便咁制..
晏就對住佢可以幫佢清清..
但朝早瞓醒就見佢踩扁晒..
都唔知下星期返學點好..
阿蚊 2009-9-5 07:10:58 PM
應該唔會踩得扁架喎...
你兔兔會唔會有D軟便呀?
尤尤 2009-9-5 07:19:28 PM
我同你個情況一樣...
不過我唔係cc....
而係尿尿....
日日都要幫佢抺左佢....
日日3,4次....有時仲唔只咁小....
比佢激死喇....
我都唔知佢想點....
加上...佢都絕左喇..
宜家歲幾....
lunar 2009-9-5 11:03:49 PM
我兔都唔識去廁所尿尿,呵
ka@+ 2009-9-8 08:28:22 AM

回復 7# 的帖子

硬架..不過佢踩左幾次就扁左 / ____ \
ka@+ 2009-9-8 08:31:21 AM

回復 8# 的帖子

波波2樣都有!!