最近綿綿同Tickle的關系越黎越親密喇~
我見到佢地咁好朋友,我都好開心呀..:038:
每當綿綿走左出廳玩個時
Tickle又會跟住佢
而當Tickle番去個籠度時
綿綿又會一齊去喎
現在他們已經進入不離不棄ge階段喇:021:
而且佢地仲會互相幫對方清潔
每次我見度,我都會忍唔住傻笑:014:
好啦~看一看佢地ge親密照~....

一齊食晚餐~

一齊食晚餐~

好似係度交頭接耳咁 = w ="

好似係度交頭接耳咁 =  w  ="

食飽飽後一齊訓

食飽飽後一齊訓

由上面照下去係.....

由上面照下去係.....

千千 2009-9-8 02:56:24 AM
fd 到令人 感動牙"
幸福到#^65^#
michelle1028 2009-9-8 09:37:32 AM
見到tickle同綿綿相處得咁,生活得咁開心,我真替你們高興!
Goody09 2009-9-8 10:30:07 AM
有個伴真係開心D...#^73^#
笨﹏s!u〞彌 2009-9-8 04:56:38 PM

回復 16# 的帖子

我想所有人都唔可以拆散佢地吧...:032:
笨﹏s!u〞彌 2009-9-8 05:11:46 PM

回復 15# 的帖子

希望奶茶同咖啡都可以好似綿綿同Tickle一樣咁好朋友
令兔媽達成願望~
small_tra 2009-9-8 07:36:40 PM
原帖由 hh0 於 7-9-2009 11:18 PM 發表

oreo同糯米糍好似我果2隻呀, 一黑一啡
不過巨地都好fd, 搭晒膊頭,
又post黎引下你先,希望你2隻都快D fd啦

有冇搞錯~!?個個都可以咁恩愛~!:044:

我果2隻就............:077:

我諗我死果一刻~都見唔到丫~!
尤尤 2009-9-8 09:50:09 PM
原帖由 笨﹏s!u〞彌 於 2009-9-8 05:11 PM 發表
希望奶茶同咖啡都可以好似綿綿同Tickle一樣咁好朋友
令兔媽達成願望~

前幾日試下放埋佢地一齊玩....
分居左差唔多半年....
之前就係因為奶茶未絕育...
所以冇得一齊玩....
宜家就因為咖啡未絕育....成日都想un奶茶....
唯一方法就係就係帶咖啡去做公公....哈哈
我都想2兄妹快一齊玩....
都成半年喇....

judytam0523 2009-9-9 09:47:47 PM
2隻都好可愛..好得意;]'
kwaikwai 2009-9-10 12:22:12 AM
好FD呀~~~第二張好似2合為一左咁~~~
好可愛~~~:023:
喵女)) 2009-9-11 11:10:08 PM
原帖由 hh0 於 2009-9-7 11:18 PM 發表

oreo同糯米糍好似我果2隻呀, 一黑一啡
不過巨地都好fd, 搭晒膊頭,
又post黎引下你先,希望你2隻都快D fd啦

好衰咖><"好羨慕你地~

快速發帖