最近綿綿同Tickle的關系越黎越親密喇~
我見到佢地咁好朋友,我都好開心呀..:038:
每當綿綿走左出廳玩個時
Tickle又會跟住佢
而當Tickle番去個籠度時
綿綿又會一齊去喎
現在他們已經進入不離不棄ge階段喇:021:
而且佢地仲會互相幫對方清潔
每次我見度,我都會忍唔住傻笑:014:
好啦~看一看佢地ge親密照~....

一齊食晚餐~

一齊食晚餐~

好似係度交頭接耳咁 = w ="

好似係度交頭接耳咁 =  w  ="

食飽飽後一齊訓

食飽飽後一齊訓

由上面照下去係.....

由上面照下去係.....

光之天使)) 2009-9-7 07:10:37 PM
真係最鍾意兔兔咁fd~
好可愛>_<~
尾二果張~如果係我,就一定晒張細既放係銀包
small_tra 2009-9-7 07:28:24 PM
你就好啦..........

我羨慕你丫~~~~~~!

糯米糍同oreo~我諗e世都冇可能做到好朋友~!

:063: :063: :063:
kittyz 2009-9-7 08:00:50 PM
好fd呀佢地~#^9_003^#
笨﹏s!u〞彌 2009-9-7 08:06:43 PM

回復 2# 的帖子

我都有想過晒張放係相架~:021:
不過想影多D佢地ge相
之後一次過晒
笨﹏s!u〞彌 2009-9-7 08:08:25 PM

回復 3# 的帖子

點解e世都冇可能做到好朋友呀?:011:
佢地有打過架嗎?
還是其他原因呢?
sheepman 2009-9-7 08:09:44 PM
綿綿好似當tickle係姐妹咁錫呀><
互相照顧好溫馨:021:
FATO_W 2009-9-7 09:10:06 PM
好warm牙....佢地隻手仔仲搭埋一齊 #^80^#
我家得一隻兔兔 見唔到依d咁溫馨既場面#^77^#
chocolate301 2009-9-7 09:36:58 PM
好WARM呀~見到佢o地咁fd~~我都睇得好開心#^43^#
minima 2009-9-7 10:21:07 PM
TICKLE 回家不久就跟綿綿這隸好感情, 真是很好啊!!! :038:
small_tra 2009-9-7 11:00:41 PM
原帖由 笨﹏s!u〞彌 於 7-9-2009 08:08 PM 發表
點解e世都冇可能做到好朋友呀?:011:
佢地有打過架嗎?
還是其他原因呢?

因為糯米糍~勁唔中意oreo~!

但oreo見到糯米糍果陣成隻死狗....
hh0 2009-9-7 11:07:58 PM
佢地好warm 好溫馨
見到都好開心
hh0 2009-9-7 11:18:22 PM
原帖由 small_tra 於 2009-9-7 11:00 PM 發表
因為糯米糍~勁唔中意oreo~!
但oreo見到糯米糍果陣成隻死狗....

oreo同糯米糍好似我果2隻呀, 一黑一啡
不過巨地都好fd, 搭晒膊頭,
又post黎引下你先,希望你2隻都快D fd啦

尤尤 2009-9-8 01:01:19 AM
又sweet 又warm.....
唔知奶茶同咖啡幾時先會咁呢....
我都好想快d見到....#^54^#
小米 2009-9-8 01:03:54 AM
哈哈~ hho, 你對兔兔又腳腳鉗實另一隻唔比佢走..
fd 到打風都打唔甩^^
睇見綿綿同 Tickle 咁 fd ~ 真係好羡慕呀

快速發帖